BASIC X duálny podtlakový stimulátor 2v1 telový

Tlakové stimulátory na klitoris - BASIC X duálny podtlakový stimulátor 2v1 telový - BSC00153skn
Kód: BSC00153skn

Stimulátor s dvojitou dávkou radosti pre váš klitoris - podtlakové vlny a kmitajúci jazýček.
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :
Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku BASIC X duálny podtlakový stimulátor 2v1 telový

Malý a tichý a s veľkým prekvapením. Taký je tento duálny podtlakový stimulátor, ktorý sa stane vaším verným spoločníkom. Prečo? Pretože toho veľa vie a váš orgazmus bude rýchlejší a intenzívnejší ako doteraz.

Z jednej strany pracuje na princípe podtlakových vĺn - zobáčik s okrúhlym otvorom stačí priložiť ku klitorisu. Zobáčik klitoris jemne nasaje a podtlakovými pulzami ho bude jemne masírovať. Na výber je zo siedmich rôznych intenzít podtlaku.

A teraz to, čo robí tento výrobok tak výnimočný. Z druhej strany je otvor, v ktorom je malý mäkký jazýček. Jazýček sa po spustení rozkmitá, a to tiež v 7 rôznych rýchlostiach.

Obe funkcie - podtlakové vlny a kmitanie jazýčka - sa spúšťa súčasne. A vy tak môžete podľa svojej vôle stimulátor obracať tým správnym koncom k vášmu klitorisu.

Vďaka veľkosti sa stimulátor vojde aj do najmenšej dlane. Stimulátor má na dĺžku 8,5 cm, na šírku 4 cm. Otvory pre klitoris majú vnútorný priemer 1,5 cm.

Stimulátor je nabíjateľný pomocou USB kábla, ktorý nájdete v balení. Pokiaľ je batéria stimulátora plne nabitá, vydrží v chode až 2 hodiny. Samozrejme to závisí od toho, na aký stupeň je stimulátor spustený.
Ovládanie je veľmi jednoduché, stačí ho len zapnúť a tlačidlami (+) alebo (-) zvyšovať alebo znižovať intenzitu.

Tak už viete, ako budete tráviť svoje intímne chvíľky?

Materiál výrobku

Materiál

Čistý silikón má veľmi tesnú molekulárnu štruktúru, vďaka ktorej odpudzuje vodu, nečistoty a baktérie. Je úžasne elastický, neporézny a hladký. Silikón môžete máčať vo vriacej vode a zaistiť tak perfektnú sterilitu. Je bez zmäkčovadiel (ftalátov), je hypoalergénny, vyznačuje sa perfektnou farebnou a tvarovou stálosťou, dobre sa čistí. Perfektne prijíma teplotu okolia a dlho si ju potom udrží. Nič lepšieho na výrobu erotických pomôcok v túto chvíľu ľudstvo nepozná. V neposlednom rade je šetrný k životnému prostrediu (ECO- friendly). To všetko z neho však zároveň robí najdrahší materiál na výrobu erotických pomôcok.

Dôležité: silikón nesmie prísť do kontaktu s iným silikónovým výrobkom, hlavne silikónovými lubrikantmi! Výsledkom je nenávratné poškodenie štruktúry povrchu výrobku.

Údržba

Silikón udržíte čistý a nepoškodený pomocou teplej vody a (antibakteriálneho) mydla alebo použitím čistiacich a dezinfekčných prostriedkov na erotické pomôcky. Dezinfekcia musí byť bez alkoholu.

Lubrikant

iba na báze vody

Parametre

Maximálny priemer:
1.5 cm
Celková dĺžka:
8.5 cm
Barva:
Telová
Pohlavie:
Žena
Erotogénna zóna:
Klitoris
Napájanie:
Dobíjací akumulátor (USB)
Výrobca:
Materiál:
Silikón
Skupina materiálov:
Silikón
Vlastnosť:
Vodeodolný
Podtlaková stimulácia
Obojstranný
Špeciálny pohyb
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť