Versa Fuck Machine

Šukacie stroje - Versa Fuck Machine - shmAC926
Kód: shmAC926

Univerzálny šukací stroj s nastaviteľnou výškou aj sklonom až do vertikálnej polohy.
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku Versa Fuck Machine

Šukací stroj s nastaviteľným ramenom - užite si z rôznych uhlov, horizontálne aj vertikálne a to rýchlosťou až 300 pohybov ramena za minútu. Rameno je nastaviteľné, vyberte si ten najlepší uhol pre túto šialenú jazdu.

Stroj vďaka svojej konštrukcii dobre drží na svojom mieste. Je napájaný priamo zo siete. K pohyblivému ramenu nájdete v balení dva nástavce - realistické dildo a análny kolík.

Ako sa tento šukací stroj ovláda? Nebývalým spôsobom. V balení nájdete fialový vibrátor s čiernou rukoväťou, z ktorého vedie kábel. Áno, to je nielen vibrátor, ale aj diaľkové ovládanie šukacieho stroja. Na rukoväti je otočné koliesko, ktorým plynulo zvyšujete alebo znižujete rýchlosť pohybu pohyblivého ramena.

Parametre:

  • dĺžka konštrukcia 44,5 cm; dĺžka aj s ramenom 63,5 cm
  • šírka konštrukcie - 32,4 cm
  • výška konštrukcie 48 cm
  • nástavec - realistické dildo: dĺžka 17,8 cm; priemer 5 cm
  • nástavec - análne dildo: dĺžka 15,8 cm, priemer max. 3,8 cm
  • vibrátor - ovládač. celková dĺžka 19 cm; dĺžka pre vloženie - 11,4 cm; priemer max. 3,4 cm
  • dĺžka napájacieho kábla - cca 2,7 m

 

Materiál výrobku

Materiál

Špeciálna čistá oceľ, ktorá nekoroduje a nepodlieha chemickým vplyvom. Okrem šperkov, ozdôb a lekárskych nástrojov sa z nej vyrábajú aj niektoré erotické pomôcky. Patrí medzi najbezpečnejšie a najčistejšie materiály. Nehrozia žiadne alergie.

Údržba

K dezinfekcii je možné používať aj prípravky obsahujúce alkohol. Je možné produkty aj vyvariť. Možné použiť ľubovoľný druh lubrikantu.

Lubrikant

Možné použiť ľubovoľný druh lubrikantu.

Materiál výrobku

Materiál

Čistý silikón má veľmi tesnú molekulárnu štruktúru, vďaka ktorej odpudzuje vodu, nečistoty a baktérie. Je úžasne elastický, neporézny a hladký. Silikón môžete máčať vo vriacej vode a zaistiť tak perfektnú sterilitu. Je bez zmäkčovadiel (ftalátov), je hypoalergénny, vyznačuje sa perfektnou farebnou a tvarovou stálosťou, dobre sa čistí. Perfektne prijíma teplotu okolia a dlho si ju potom udrží. Nič lepšieho na výrobu erotických pomôcok v túto chvíľu ľudstvo nepozná. V neposlednom rade je šetrný k životnému prostrediu (ECO- friendly). To všetko z neho však zároveň robí najdrahší materiál na výrobu erotických pomôcok.

Dôležité: silikón nesmie prísť do kontaktu s iným silikónovým výrobkom, hlavne silikónovými lubrikantmi! Výsledkom je nenávratné poškodenie štruktúry povrchu výrobku.

Údržba

Silikón udržíte čistý a nepoškodený pomocou teplej vody a (antibakteriálneho) mydla alebo použitím čistiacich a dezinfekčných prostriedkov na erotické pomôcky. Dezinfekcia musí byť bez alkoholu.

Lubrikant

iba na báze vody

Materiál výrobku

Materiál

TPR je excelentne flexibilný trvanlivý a odolný materiál. Tento typ materiálu je ideálny pre výrobu pomôcok s množstvom variácií tvarov a textúr.

Údržba

TPR je menej porézny ako materiály typu umelá kože či Jelly, ale viac porézny od silikónu, takže pri zdieľaní sa veľmi odporúča použiť kondóm. TPR pomôcky nemôžu byť sterilizované ponorenie do vriacej vody. Môžete ich oplachovať teplou vodou a špeciálnou dezinfekciou na pomôcky (Toy cleaner) alebo jemným mydlom.

Lubrikant

iba na báze vody

Parametre

Maximálny priemer:
5 cm
Minimálny priemer:
3.8 cm
Použiteľná dĺžka:
17.8 cm
Barva:
Čierna
Strieborná
Pohlavie:
Žena
Erotogénna zóna:
Vagína
Anál
Napájanie:
Priame napájanie zo siete 220 V
Vlastnosť:
Prirážanie
Diaľkové ovládanie
Materiál:
Silikón
TPR (Termoplastická guma)
Chirurgická oceľ
Skupina materiálov:
Silikón
Plast
Kov
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť