LELO F1s Developer´s Kit Red masturbátor so sonickými vlnami

Vibračné masturbátory - LELO F1s Developer´s Kit Red masturbátor so sonickými vlnami - LELO4931
Kód: LELO4931

Unikátny automatický masturbátor so sonickou stimuláciou penisu a vibráciami.
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku LELO F1s Developer´s Kit Red masturbátor so sonickými vlnami

Unikátny automatický masturbátor – využíva najnovšie a revolučné technológie v oblasti sexuálnych hračiek. Ojedinelá sonická stimulácia penisu - SenSonicTM technológia kombinuje vibrácie s tlakovými pulzmi - hlboká stimulácia, zo všetkých strán a po celom penise. Cruise Control ovládanie výkonu - automatická funkcia monitoruje výkon motorov a zaisťuje vyrovnanú stimuláciu a neprerušený zážitok. Možnosť ovládať cez bluetooth - spáruj hračku so smartfónom a využi všetky fantastické funkcie. Vďaka priehľadnému panelu môžeš pozorovať čo sa deje pod kapotou. Táto nová vizuálna dimenzia pridáva k masturbácii extra vzrušenie. Vnútorná stimulačná štruktúra - ponor sa do červených "úst" a nechaj sa hladkať vzrušujúcou textúrou. Prémiové materiály - LELO masturbátor vyrobený z body safe silikónu a najkvalitnejšieho Aluminia. Dva vysoko výkonné motory - naštartuj a započúvaj sa do klokotavého zvuku, športového auta :) Kompletné príslušenstvo v balení + rukavice pre dokonalý zážitok a pohodlnú jazdu.

LELO F1S Developer's Kit automatický masturbátor pre mužov. High-tech erotická pomôcka využíva najnovšie technológie v oblasti sexuálnych hračiek.

SenSonic TM - technológia sonických vĺn

Táto revolučná technológia využíva sonické vlnenie (zvukové vlny), ktoré prenikajú hlboko do tkanív penisu. Stimulácia pulzujúcimi vlnami dráždi penis zo všetkých strán naraz a po celej jeho dĺžke. Tlakové vlny ti prinesú hlboko uspokojivú rozkoš a intenzívnejšie vyvrcholenie. Lelo je prvý kto s touto technológiou prichádza a pomôže Vám dosiahnuť najhlbšie orgazmy života!

Cruise Control - stabilný výkon a neprerušený zážitok

Patentovaná LELO Cruise Control automatická funkcia je navrhnutá na detekciu akýchkoľvek spomaľujúcich pohybov motora. Funkcia zaistí stabilný výkon motora a silnú stimuláciu počas tvojich hier. 2 motory a inteligentné senzory

Prvý vibračný motor sa nachádza pri vstupe. Masíruje penis vibráciami pri prenikaní do vnútra a na koreni.

Druhý vibračný motor sa nachádza vo vnútri a prenáša intenzívne vibrácie priamo do žaluďa.

Vnútri masturbátora je ukrytých 10 inteligentných senzorov. Ktoré v reálnom čase sledujú tvoj výkon a výdrž. Dáta sleduješ cez aplikáciu vo svojom mobile. Vďaka tejto funkcii, si časom dokážeš vytrénovať dlhšiu výdrž, a staneš sa lepším milencom v posteli :)

Bluetooth pripojenie k aplikácii

Funkciu vibrovania a pulzov ovládaš priamo na hračke, aj pomocou aplikácie v tvojom mobile. LELO F1S Demo app si stiahneš zadarmo cez Google Play alebo App Store. Masturbátor je kompatibilný s iOS aj Androidom.

Cez aplikáciu dokážeš bluetooth vibrátor pre mužov využiť naplno a mať lepšiu kontrolu nad svojou rozkošou. Masáž ovládaš presnejšie a nastavíš si aj vlastné stimulačné módy. Pomocou senzorov si sleduješ svoju sexuálnu výdrž a výkon.

Lelo sprístupnil aj základné ovládacie prvky a môžete si tak vyvinúť vlastnú aplikáciu na ovládanie.

Priehľadný panel - sleduj, čo sa deje pod kapotou

Uzavretý priehľadný otvor s LED červeným podsvietením ti umožní sledovať celú akciu z prvej ruky. Preskúmaj celý mechanizmus, čo ti spôsobuje takú výnimočnú rozkoš!

Prémiové materiály

Masturbačný návlek je vyrobený z ultra jemného body safe silikónu. Vnútro návleku je zmyselne štruktúrované a znásobuje tvoje vzrušenie pri každom zasunutí.

Puzdro masturbátora je vyrobené z hliníka. Ostatné časti sú z pevného ABS plastu.

Plne vodeodolný - ľahké čistenie

Nabíjanie: cez USB kábel (v balení), čas nabíjania: 2 hod, výdrž: 2 hod

Použitie:

Pred prvým použitím nechaj nabíjať vibrátor po dobu 2 hodín.

Navlhči vnútro masturbátora štedrou dávkou lubrikačného gélu na vodnej báze (2 mini gély sú súčasťou balenia). Nikdy nepoužívaj so silikónovým lubrikantom (narušuje jemný silikónový povrch hračky).

Funkciu ovládaš 3 tlačidlami na spodku puzdra. Alebo pomocou aplikácie, ktorú si zadarmo stiahneš a spáruješ so svojim masturbátorom.

Obsah balenia: 1x LELO F1S Developer's Kit masturbátor 2x mini lubrikačný gél 1x sprej na čistenie 1x USB kábel 1x saténové vrecko na diskrétne odkladanie

Materiál: ABS, silikón, hliník
Rozmery:

Dĺžka: 14,3 cm
Šírka: 7,1 cm
Hĺbka vloženia: 11 cm
Váha: 286,9 g

https://www.youtube.com/watch?v=L-G23Oxrs0g&feature=emb_title&has_verified=1

Materiál výrobku

Materiál

Hliník sa používa ako náhrada chirurgickej ocele v prípade, kedy je nutné zachovať použiteľnú hmotnosť produktu, hliník je výrazne ľahší. Vyrábajú sa z neho dildá alebo vibrátory, ktoré sú opatrené odolnou aj estetickou elektricky nanesenou vrstvou = eloxovanie. Ak sa používa ako materiál na elektródy pri elektrostimulácii, je potrebné, aby bol veľmi vysoko vyleštený (až do podoby chrómovania). Pórovitosť sa tak zníži pod jeden mikrón. Tým sa eliminuje uvoľňovanie iónov hliníka a elektródy sú tak nezávadné.

Údržba

Vysoký lesk je potrebné udržiavať, chrániť povrch proti poškriabaniu a pri dlhšom odložení elektród je vhodné povrch vyleštiť a opatriť vrstvičkou oleja s prímesou voskov, ktorá zamedzí prístup vzduchu a prípadnej oxidácii. Pred použitím sa vrstva odstráni, vydezinfikuje sa povrch a celá pomôcka sa znovu vyleští.

Lubrikant

Možné použiť ľubovoľný druh lubrikantu.

Materiál výrobku

Materiál

Čistý silikón má veľmi tesnú molekulárnu štruktúru, vďaka ktorej odpudzuje vodu, nečistoty a baktérie. Je úžasne elastický, neporézny a hladký. Silikón môžete máčať vo vriacej vode a zaistiť tak perfektnú sterilitu. Je bez zmäkčovadiel (ftalátov), je hypoalergénny, vyznačuje sa perfektnou farebnou a tvarovou stálosťou, dobre sa čistí. Perfektne prijíma teplotu okolia a dlho si ju potom udrží. Nič lepšieho na výrobu erotických pomôcok v túto chvíľu ľudstvo nepozná. V neposlednom rade je šetrný k životnému prostrediu (ECO- friendly). To všetko z neho však zároveň robí najdrahší materiál na výrobu erotických pomôcok.

ABS je tvrdý plast, neporézny, odolný, hypoalergénny, bez chuti či zápachu a bez ohrozenia škodlivými ftalátmi. Je jednoduchý na údržbu a výborne vedie vibrácie. Môže byť potiahnutý kovom, silikónom, polyurethánom a pod. Vzhľadom k svojej tvrdosti býva hlučnejší.

Údržba

Na silikónovej časti používajte iba dezinfekcie bez alkoholu, prípadne iba teplú vodu a mydlo, žiadne agresívne prostriedky.

Lubrikant

Do styku so silikónovou časťou pomôcky môže prísť iba lubrikant na báze vody alebo špeciálny silikónový lubrikant značky BOOM.

Parametre

Maximálny priemer:
4.5 cm
Použiteľná dĺžka:
11 cm
Celková dĺžka:
14.3 cm
Barva:
Červená
Čierna
Pohlavie:
Muž
Erotogénna zóna:
Penis
Napájanie:
Dobíjací akumulátor (USB)
Výrobca:
Materiál:
Hliník
Silikón + ABS
Skupina materiálov:
Kov
Silikón
Plast
Typ masturbátora:
Neutrálny
Ovládanie:
Na tele produktu
Povrch:
Vrúbkovaný
Vlastnosť:
Vodeodolný
Vibračné
Špeciálny pohyb
Svietiace
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť