BOOM LuvPump Smart vákuová pumpa 2v1

Tipy na darčeky na Valentína do 80 € - BOOM LuvPump Smart vákuová pumpa 2v1 - BOM00114
Kód: BOM00114

Dobíjacia vákuová pumpa a masturbátor v jednom.
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku BOOM LuvPump Smart vákuová pumpa 2v1

Geniálne spojenie vákuovej pumpy a masturbátora. Pumpu môžete spustiť ako v manuálnom móde, tak aj v troch inteligentných módoch.

Poďme sa na tento výrobok pozrieť bližšie. Skladá sa z odnímateľnej ovládacej jednotky (čierna časť s tlačidlami), priehľadného kónického valca (vnútorný max. priemer 6,1 cm), čiernej odnímateľnej manžety z tvrdého plastu, ktorá služi k ľahšiemu vybratiu a uchyteniu vnútornej vložky, plastového viečka a čírej vložky z materiálu TPR.

Pumpa je automatická a má dobíjaciu batériu. USB kábel pre dobíjanie je súčasťou balenia. Jej plné nabitie trvá dve hodiny a nabitá batéria vydrží v chode až 110 minút.

Vložka je ľahko vyberateľná a má vo vnútri rebrovaný kanálik, vložku preto môžete používať aj samostatne ako masturbátor.

Pumpa sa ovláda tromi tlačidlami.

Manuálny mód: Stlačením a podržaním horného tlačidla na 3 sekundy pumpu zapnete. Rozsvieti sa kontrolka. Opakovaným krátkym stlačením sa vnútri valca začne vytvárať podtlak. Ak je to potrebné, stlačením prostredného tlačidla uvoľníte vo valci podtlak. Stlačením a pridržaním spodného tlačidla uvoľníte podtlak vo valci úplne.

A teraz k tomu, čo robí túto pumpu výnimočnou - chytré módy. tzv. chytré módy má pumpa tri. Ide o programy, vďaka ktorým si užijete ešte väčšie potešenie než s bežnou vákuovou pumpou alebo masturbátorom. Pumpu zapnete a spustíte rovnako ako manuálny mód. A potom už si stlačením dolného tlačidla "G" vyberiete jeden z troch chytrých módov.

Mód 1 - jedno stlačenie tlačidla "G" - svieti červená kontrolka: vnútri pumpy sa vytvorí podtlak a potom sa podtlak pomaly uvoľní. Tento vzorec sa opakuje po dobu 10 minút.

Mód 2 - dve stlačenia tlačidla "G" - svieti zelená kontrolka: vnútri pumpy sa vytvorí podtlak, podtlak sa udrží po dobu 1 minúty a potom sa podtlak pomaly uvoľní. Tento vzorec sa automaticky opakuje po dobu 10 minút.

Mód 3 - tri stlačeniami tlačidla "G" - svieti modrá kontrolka: vnútri pumpy sa vytvorí podtlak, podtlak sa udrží po dobu 5 minút a potom sa podtlak pomaly uvoľní. Tento vzorec sa automaticky opakuje štyrikrát, celý cyklus teda trvá zhruba 20 minút.

Pred použitím vákuovej pumpy nezabudnite na dostatočnú lubrikáciu!

Riadiacu jednotku nikdy neponárajte do vody!

Materiál: ABS (tvrdý plast), akrylát (valec), TPR / TPE (vložka)

Materiál výrobku

Materiál

Čistý silikón má veľmi tesnú molekulárnu štruktúru, vďaka ktorej odpudzuje vodu, nečistoty a baktérie. Je úžasne elastický, neporézny a hladký. Silikón môžete máčať vo vriacej vode a zaistiť tak perfektnú sterilitu. Je bez zmäkčovadiel (ftalátov), je hypoalergénny, vyznačuje sa perfektnou farebnou a tvarovou stálosťou, dobre sa čistí. Perfektne prijíma teplotu okolia a dlho si ju potom udrží. Nič lepšieho na výrobu erotických pomôcok v túto chvíľu ľudstvo nepozná. V neposlednom rade je šetrný k životnému prostrediu (ECO- friendly). To všetko z neho však zároveň robí najdrahší materiál na výrobu erotických pomôcok.

ABS je tvrdý plast, neporézny, odolný, hypoalergénny, bez chuti či zápachu a bez ohrozenia škodlivými ftalátmi. Je jednoduchý na údržbu a výborne vedie vibrácie. Môže byť potiahnutý kovom, silikónom, polyurethánom a pod. Vzhľadom k svojej tvrdosti býva hlučnejší.

Údržba

Na silikónovej časti používajte iba dezinfekcie bez alkoholu, prípadne iba teplú vodu a mydlo, žiadne agresívne prostriedky.

Lubrikant

Do styku so silikónovou časťou pomôcky môže prísť iba lubrikant na báze vody alebo špeciálny silikónový lubrikant značky BOOM.

Parametre

Maximálny priemer:
6.1 cm
Použiteľná dĺžka:
22 cm
Celková dĺžka:
30 cm
Barva:
Transparentná
Pohlavie:
Muž
Erotogénna zóna:
Penis
Materiál:
Silikón + ABS
Skupina materiálov:
Silikón
Plast
Typ masturbátora:
Neutrálny
Typ:
elektronická
Ovládanie:
Na tele produktu
Napájanie:
Dobíjací akumulátor (USB)
Výrobca:
Vlastnosť:
Podtlaková stimulácia
Vibračné
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť