Womanizer Pro masážny strojček zlatý

Tlakové stimulátory na klitoris - Womanizer Pro masážny strojček  zlatý - 703255205274
Kód: 703255205274

Špeciálny bezdotykový masážny strojček na klitoris zdobený 18 karátovým zlatom.
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku Womanizer Pro masážny strojček zlatý

AK doteraz máte predchádzajúci model, určite zatúžite aj po tejto luxusnej verzii zo zlatej edície - v čierno-zlatom prevedení s kvetinovým vzorom a ozdobeným nielen kryštálom Swarovski, ale aj 18 karátovým zlatom.

Čo prináša nové?
Čo sa týka vzhľadu, okrem iných farieb ponúka aj vyhotovenie padnúce viac do ruky, zaoblené tvary dokonale padnú aj do nežných  ženských rúk, takže jeho použitie bude ešte príjemnejšie. Tiež povrch je jemnejší a zmyselnejší na dotyk. Je tiež výkonnejší a pritom tichší a ľahší, jednoducho - dokonalejší. A nanovo prináša aj 8 rôznych režimov potešenia!

A čo vie tento model?
Tento prístroj vyzerá nenápadne, nemá falický tvar, takže aj po objavení vo vašej spálni každý hneď nezistí, aký je jeho účel. A k čomu teda slúži? Tento krásny model je určený pre stimuláciu žien, konkrétne citlivého miesta, klitorisu. Ten je známy ako jednoduchá cesta za orgazmom, stačí kvalitná stimulácia a brány do erotického tranzu sú otvorené. Stimulácia klitorisu však musí byť citlivá a dostatočne atraktívna, aby bol dosiahnutý maximálny výsledok, a napriek tomu to Womanizer vie!

Ako Womanizer funguje?
Stimulácia prebieha cez zobáčik, ktorý namierite na klitoris, ktorý prístroj ľahko nasaje a stimuluje pomocou pulzujúcich tlakových vĺn. Ovládanie je veľmi jednoduché. Jednoducho ho zapnete a vypnete tlačidlom, ktoré je zdobené kryštálom Swarovski Elements. Intenzitu tlakových vĺn nastavíte pomocou + a -. Celkovo je k dispozícii 8 stupňov intenzity - od jemnej až po extra silnú. Ide o úplne iný druh stimulácie ako sú klasické vibrácie, ktoré môžu byť pre niektoré ženy vnímané nepríjemne, pretože sú príliš silné a dochádza k necitlivej stimulácii.

Detailnejšie informácie
Doba nabíjania po úplnom vybití je cca 120 minút, dĺžka prevádzky je cca 240 minút. Súčasťou balenia je USB nabíjačka, sieťový adaptér a dva stimulačné nástavce (14 x 12 mm a jeden XL cca 20 x 19 mm). Nástavce sú odnímateľné a ľahko umývateľné. Súčasťou balenia je aj saténové vrecúško na bezpečné skladovanie Womanizer.


Ak túžite po mnohonásobnom orgazme, Womanizer je tým ideálnym pomocníkom. Vďaka jemnej, ale veľmi účinnej stimulácii sa nestane to, že by klitoris začal byť odolný voči tejto stimulácii, takže ho môžete používať kedykoľvek a ako často budete chcieť! Womanizer je natoľko jedinečný, že sa okolo neho utvorila komunita nadšených žien, ktoré sa predháňajú v rýchlejšom dosiahnutí orgazmu - ako na tom budete vy?


Womanizer je ideálny pre ženy, ktoré milujú stimuláciu klitorisu, ale klasické vibrácie z bežných vibrátorov sú pre nich príliš silné a nepríjemné.

Materiál výrobku

Materiál

Čistý silikón má veľmi tesnú molekulárnu štruktúru, vďaka ktorej odpudzuje vodu, nečistoty a baktérie. Je úžasne elastický, neporézny a hladký. Silikón môžete máčať vo vriacej vode a zaistiť tak perfektnú sterilitu. Je bez zmäkčovadiel (ftalátov), je hypoalergénny, vyznačuje sa perfektnou farebnou a tvarovou stálosťou, dobre sa čistí. Perfektne prijíma teplotu okolia a dlho si ju potom udrží. Nič lepšieho na výrobu erotických pomôcok v túto chvíľu ľudstvo nepozná. V neposlednom rade je šetrný k životnému prostrediu (ECO- friendly). To všetko z neho však zároveň robí najdrahší materiál na výrobu erotických pomôcok.

ABS je tvrdý plast, neporézny, odolný, hypoalergénny, bez chuti či zápachu a bez ohrozenia škodlivými ftalátmi. Je jednoduchý na údržbu a výborne vedie vibrácie. Môže byť potiahnutý kovom, silikónom, polyurethánom a pod. Vzhľadom k svojej tvrdosti býva hlučnejší.

Údržba

Na silikónovej časti používajte iba dezinfekcie bez alkoholu, prípadne iba teplú vodu a mydlo, žiadne agresívne prostriedky.

Lubrikant

Do styku so silikónovou časťou pomôcky môže prísť iba lubrikant na báze vody alebo špeciálny silikónový lubrikant značky BOOM.

Parametre

Maximálny priemer:
6 cm
Celková dĺžka:
12 cm
Barva:
Čierna
Zlatá
Pohlavie:
Žena
Erotogénna zóna:
Klitoris
Napájanie:
Dobíjací akumulátor (USB)
Výrobca:
Vlastnosť:
Podtlaková stimulácia
Materiál:
Silikón + ABS
Skupina materiálov:
Plast
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť