We-Vibe Chorus Párový vibrátor ružový

Párové vibrátory - We-Vibe Chorus Párový vibrátor ružový - ct082827
Párové vibrátory - We-Vibe Chorus Párový vibrátor ružový - ct082827
Párové vibrátory - We-Vibe Chorus Párový vibrátor ružový - ct082827
Kód: ct082827

Poďte spoločne zažiť ten najlepší tanec v posteli čo si ani nedokážete predstaviť.
Celý popis

Farebné alternatívy
Skladom 1 ks, Utorok 23. 4. u vás

131.78 €
131.71 €
ks
bonus club + 13 čertíkov do vernostného programu pre prihlásených
100% diskrétne dodanie
Darček v každom balíčku
Okamžité vybavenie reklamácie

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (2)
Podobné produkty (5)

Popis výrobku We-Vibe Chorus Párový vibrátor ružový

Hľadáte toho najlepšieho pomocníka pre Vaše milostné hry? Tak už nehľadajte. Chorus je ten pravý a jediný! Pri modeli Chorus využil We-vibe všetky skúsenosti, ktoré za roky výroby párových pomôcok nazbieral a vyvinul tento jedinečný model. Chorus je nastaviteľný, prispôsobivý a jednoducho sa ovláda ako s aplikáciou tak aj bez. Jeho vibrácie sú tak uchvacujúce pre oboch partnerov, že už nebudete chcieť iné. Poďte sa spoločne posunúť na ďalšiu úroveň.

Menšia časť sa zavádza do vagíny kde stimuluje bod G a vojde sa tam aj penis. Druhá väčšia časť si pritom zmyselne pohráva s klitorisom. Chorus ponúka stimuláciu v 10 rôznych režimoch.

Rovnako ako je to u We-Vibe Sync, tak Chorus sa dokonale prispôsobí Vašim krivkám, pretože spoločnosť We-vibe dokonale chápe, že každé telo je iné.

Chorus je inteligentný a rozumie Vašim potrebám a túžbam. Čím viac budete prirážať, tým viac bude zrýchľovať a naopak. Rozhodne vie počúvať.

Chytré ovládanie: S ovládačom si medzi vibračnými režimami budete vyberať veľmi ľahko. Chorus môžete ovládať pomocou tlačidiel, ale zároveň má ovládač aj novú lepšiu funkciu, kedy ho stačí iba stlačiť a tým sa zvýši intenzita vibrácií. Čím viac ovládač stlačíte, tým viac sa zosilnia vibrácie a s povolením sa opäť zníži (táto funkcia sa aktivuje pomocou vlnovky).

Na ovládanie môžete využiť aj aplikáciu We-Connect, vďaka ktorej môžete Chorus ovládať kedykoľvek a odkiaľkoľvek na svete. Ovládanie aplikácie je jednoduché a celkovo ponúka veľa možností. Možno vytvárať vlastné režimy, ovládať hudbou a alebo skúsiť videochat.

Materiál výrobku

Materiál

Čistý silikón má veľmi tesnú molekulárnu štruktúru, vďaka ktorej odpudzuje vodu, nečistoty a baktérie. Je úžasne elastický, neporézny a hladký. Silikón môžete máčať vo vriacej vode a zaistiť tak perfektnú sterilitu. Je bez zmäkčovadiel (ftalátov), je hypoalergénny, vyznačuje sa perfektnou farebnou a tvarovou stálosťou, dobre sa čistí. Perfektne prijíma teplotu okolia a dlho si ju potom udrží. Nič lepšieho na výrobu erotických pomôcok v túto chvíľu ľudstvo nepozná. V neposlednom rade je šetrný k životnému prostrediu (ECO- friendly). To všetko z neho však zároveň robí najdrahší materiál na výrobu erotických pomôcok.

Dôležité: silikón nesmie prísť do kontaktu s iným silikónovým výrobkom, hlavne silikónovými lubrikantmi! Výsledkom je nenávratné poškodenie štruktúry povrchu výrobku.

Údržba

Silikón udržíte čistý a nepoškodený pomocou teplej vody a (antibakteriálneho) mydla alebo použitím čistiacich a dezinfekčných prostriedkov na erotické pomôcky. Dezinfekcia musí byť bez alkoholu.

Lubrikant

iba na báze vody

Parametre

Minimálny priemer:
3 cm
Maximálny priemer:
4.35 cm
Celková dĺžka:
7.8 cm
Barva:
Ružová
Pohlavie:
Žena
Muž
Pár
Erotogénna zóna:
Klitoris
Bod G
Penis
Vagína
Napájanie:
Dobíjací akumulátor (USB)
CR 2032
Materiál:
Silikón
Skupina materiálov:
Silikón
Výrobca:
Ovládanie:
Na tele produktu
Diaľkové bezdrôtové
Mobilnou aplikáciou
Vlastnosť:
Vodotesný
Vibračné
Diaľkové ovládanie
Popis a parametre
Recenzie (2)
Podobné produkty (5)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť
Popis a parametre
Recenzie (2)
Podobné produkty (5)