VIVE Cleo Black - dvojmotorový dobíjací vibrátor

Klasické vibrátory - VIVE Cleo Black - dvojmotorový dobíjací vibrátor - VIVE010BLK
Kód: VIVE010BLK

Jedinečný luxusný vibrátor so zmenou uhla hlavice o 180 stupňov.
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku VIVE Cleo Black - dvojmotorový dobíjací vibrátor

Dvojmotorový vibrátor Cleo od Vive je skvelým počinom vďaka možnosti rozpojenia dvoch častí vibrátora a opätovného prepojenia  a to buď v tvare písmena S alebo C, čo znamená o celých 180 stupňov. Voľba viac vyhovujúceho uhla je len a len na vás. Ďalšou voľbou je použitie vnútorného vibrátora na jednom konci pre análne alebo vaginálne dráždenie, či vibrátor na vonkajšie dráždenie na druhom konci, ktorý je formovaný splošteným vankúšikom.


Cleo poteší aj po estetickej stránke vďaka elegantnému designu. Vibrátor Cleo sa ovláda manuálne priamo na pomôcke. Tlačidlami na hlavici sa dá nastaviť ako rýchlosť, tak frekvencia vibrácií. A to cez tlačidlá (+) a (-), ktoré vás prevedú desiatimi prednastavenými vibračnými módmi. Tento model okrem iného zahŕňa Climax funkciu, ktorá dovoľuje pri podržaní (+) tlačidla okamžitý skok na najvyššie nastavenie.


Batéria vydrží po dobu 65 minút. Jej plné nabitie trvá 145 minút cez USB kábel. USB konektor je zakrytý vodotesnou krytkou. Batérie poháňa dva silné motory, ktoré majú výkon až 12000 otáčok za minútu, ale aj napriek tomu sú veľmi tiché (60 db). Je možné ich kontrolovať individuálne a to podržaním (+) a zapínač / vypínač zároveň pre horný motor alebo (-) a zapínač / vypínač pre dolný motor.


Cleo je vyrobený z vysoko kvalitného silikónu. Tento materiál je pevný, ale zároveň ohybný. Výrobok je vodotesný, takže sa nemusíte obávať si ho vziať so sebou do vody (sprcha, vaňa, vírivka, bazén). Na čistenie používajte antibakteriálne mydlo s vodou či špeciálne čistiace prípravky pre pomôcky. Používajte iba lubrikanty na vodnej báze.

Materiál výrobku

Materiál

Čistý silikón má veľmi tesnú molekulárnu štruktúru, vďaka ktorej odpudzuje vodu, nečistoty a baktérie. Je úžasne elastický, neporézny a hladký. Silikón môžete máčať vo vriacej vode a zaistiť tak perfektnú sterilitu. Je bez zmäkčovadiel (ftalátov), je hypoalergénny, vyznačuje sa perfektnou farebnou a tvarovou stálosťou, dobre sa čistí. Perfektne prijíma teplotu okolia a dlho si ju potom udrží. Nič lepšieho na výrobu erotických pomôcok v túto chvíľu ľudstvo nepozná. V neposlednom rade je šetrný k životnému prostrediu (ECO- friendly). To všetko z neho však zároveň robí najdrahší materiál na výrobu erotických pomôcok.

Dôležité: silikón nesmie prísť do kontaktu s iným silikónovým výrobkom, hlavne silikónovými lubrikantmi! Výsledkom je nenávratné poškodenie štruktúry povrchu výrobku.

Údržba

Silikón udržíte čistý a nepoškodený pomocou teplej vody a (antibakteriálneho) mydla alebo použitím čistiacich a dezinfekčných prostriedkov na erotické pomôcky. Dezinfekcia musí byť bez alkoholu.

Lubrikant

iba na báze vody

Parametre

Maximálny priemer:
4.5 cm
Celková dĺžka:
27.1 cm
Barva:
Čierna
Pohlavie:
Žena
Erotogénna zóna:
Vagína
Bod G
Napájanie:
Dobíjací akumulátor (USB)
Výrobca:
Vlastnosť:
Vodotesný
Vibračné
Materiál:
Silikón
Skupina materiálov:
Silikón
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť