Tenga Flip Hole masturbátor - black

Nevibračné masturbátory - Tenga Flip Hole masturbátor - black - 5003480000
Kód: 5003480000

Ultra jemný masturbátor s dráždiacimi výstupkami v diskrétnom balení.
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku Tenga Flip Hole masturbátor - black

Dokonale nenápadný masturbátor pre mužov Tenga Flip Hole je unikátny výrobok svojho druhu. Dokáže muža uspokojiť tak perfektne, že ženám neostane, než byť viac vynaliezavé.

Vnútorná časť je vyrobená z elastoméru, ktorý dáva pocit ultra jemnej hebkosti. Každý centimeter tohto masturbátora má svoju nezastupiteľnú funkciu. Flip Hole je kreatívne vytvorená umelá vagína pre absolútne mužské uspokojenie, najmä v dňoch, kedy jeho partnerka nie je na blízku alebo je indisponovaná. Japonská technológia spolu s precíznym myslením dotvorila túto erotickú pomôcku pre mužov k dokonalosti. Spolu s najkvalitnejšími materiálmi je špičkou vo svojom odbore a tiež jeho dizajn je dotiahnutý do najmenšieho detailu.

Masturbátor je úplne diskrétny a na prvý pohľad zameniteľný napríklad s puzdrom na holenie. V kvalitnom plastovom obale je uložená vložka z jemného elastomeru (silikónu) s niekoľkými desiatkami rôzne vytvarovaných dráždivých výstupkov a priehlbín, ktoré verne pripomínajú prostredie vnútri ženskej vagíny. Intenzívne penis dráždi pri každom zasunutí v celej jeho dĺžke.

Tenga Flip Hole masturbátor je veľmi dobre a jednoducho ovládateľný, pohodlne sa používa a aj jeho údržba je jednoduchá a rýchla. Tiež tvar a premenlivý vnútorný priemer je dômyselne prepracovaný a testovaný, aby čo nejdráždivejšie pôsobil na citlivé mužské partie. Na obale masturbátora sú 3 tlačidlá, ktorými je možné individuálne regulovať tesnosť a dráždiaci efekt. Vnútorné tvarovanie prístroja navyše dokáže napodobniť sajúci efekt úst ako pri orálnom sexe.

Umelá vagína Flip Hole sa dá ako jedna z mála kompletne roztvoriť na 2 polovice a tým je vnútorná dráždiaci vložka ľahko čistiteľná. Jej udržanie v hygienickej čistote je tak veľmi jednoduché.

Užite si príjemné chvíľky sexuálneho uvoľnenia a nebojte sa prizvať aj partnerku. Spoločné chvíľky budú ešte intenzívnejšie a vaše erotické hry ešte dokonalejšie.

Vhodné pre priemer penisu do cca 4,5 cm.

Materiál výrobku

Materiál

TPE je excelentne flexibilný, trvanlivý a odolný materiál. Tento typ materiálu je ideálny pre výrobu pomôcok s množstvom variácií tvarov a textúr.

Údržba

TPE je menej porézny ako materiály typu umelá koža či Jelly, ale viac porézny od silikónu, takže pri zdieľaní sa veľmi doporučuje použiť kondóm. TPR pomôcky nemôžu byť sterilizované ponorením do vriacej vody. Môžete ich oplachovať teplou vodou a špeciálnou dezinfekciou na pomôcky (Toy cleaner) alebo jemným mydlom.

Lubrikant

na báze vody, silikónu

Parametre

Minimálny priemer:
1.5 cm
Maximálny priemer:
4.5 cm
Použiteľná dĺžka:
15 cm
Celková dĺžka:
17.5 cm
Barva:
Transparentná
Pohlavie:
Muž
Erotogénna zóna:
Penis
Výrobca:
Typ masturbátora:
Neutrálny
Vlastnosť:
Vodotesný
Podtlaková stimulácia
Materiál:
TPE (termoplastický elastomer)
Skupina materiálov:
Termoplast
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť