Tenga Deep Throat Cup Ultra Size masturbátor

Masturbátory - Tenga Deep Throat Cup Ultra Size masturbátor - 5003130000
Kód: 5003130000

Rada U.S. je vytvorená ako Ultra Size pre väčšie rozmery penisov.
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku Tenga Deep Throat Cup Ultra Size masturbátor

Vnútorný tvar Tenga U.S. Deep Throat Cup je s premenlivým priemerom, 24 vzduchovými komorami a s niekoľkými desiatkami nopkov a vrúbkov. Celý tento komplex je špeciálne navrhnutý pre dosiahnutie dokonalej priľnavosti na penis, výnimočný intenzívnemu dráždeniu a tiež neobvyklému saciemu efektu, ktorý viac než verne napodobní podtlak pri simulácii orálneho sexu.


Tenga U.S. Deep Throat Cup má vo vnútri uretanového obalu jemne stužený gél s vlastnosťami mäkkého hubovitého silikónu, ktorý vďaka lubrikácií dostáva nekonečnú kĺzavosť. Jej vnútorný priemer aj priemer obalu a dĺžka sú zväčšené, aby sa dovnútra pohodlne zmestili aj väčšie rozmery nadpriemerne vyvinutých mužov.


Jedinečná skúsenosť z naozaj hlbokého orálneho sexu pre mužov s veľkým M. obopne vás skutočne tesne a bude cicať tak intenzívne ako len budete chcieť. Špeciálny ventil vytvorí virtuálne vákuum vo vnútri masturbátora a dá vám tak úžasný pocit skutočného sania.

 Mľaskavé zvuky tento pocit ešte umocnia a vy si budete pripadať, ako by ste si práve užíval skutočný a veľmi hlboký orálny sex. 

 

  

 

 

Materiál výrobku

Materiál

TPE je excelentne flexibilný, trvanlivý a odolný materiál. Tento typ materiálu je ideálny pre výrobu pomôcok s množstvom variácií tvarov a textúr.

Údržba

TPE je menej porézny ako materiály typu umelá koža či Jelly, ale viac porézny od silikónu, takže pri zdieľaní sa veľmi doporučuje použiť kondóm. TPR pomôcky nemôžu byť sterilizované ponorením do vriacej vody. Môžete ich oplachovať teplou vodou a špeciálnou dezinfekciou na pomôcky (Toy cleaner) alebo jemným mydlom.

Lubrikant

na báze vody, silikónu

Parametre

Maximálny priemer:
6 cm
Použiteľná dĺžka:
18 cm
Celková dĺžka:
18.1 cm
Barva:
Biela
Pohlavie:
Muž
Erotogénna zóna:
Penis
Výrobca:
Typ masturbátora:
Neutrálny
Vlastnosť:
Podtlaková stimulácia
Materiál:
TPE (termoplastický elastomer)
Skupina materiálov:
Termoplast
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť