Svakom Daisy minivibrátor - ružový

Mini vibrátory - Svakom Daisy minivibrátor - ružový - rmb6563
Kód: rmb6563

Silikónový vibrátor menších rozmerov (dĺžka 12,5 cm, priemer 2,2 cm), dobíjací, vodeodolný.
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku Svakom Daisy minivibrátor - ružový

Zoznámte sa s výrobkami značky Svakom - luxusné medzinárodné značky erotických pomôcok navrhnutých v USA. Vysoko kvalitné výrobky úžasných tvarov a rôznych štýlov sú vybavené špeciálnou dobíjacou technológiou, ktorá je priateľská k životnému prostrediu. Doba nabíjania je veľmi krátka. Vibrátory tejto rady majú veľmi výkonné a pritom neuveriteľne tiché motory. Výrobky Svakom sú veľmi inovatívne a vychádzajú z požiadaviek moderného životného štýlu. Snúbi sa v nich starostlivosť venovaná dizajnu, výskumu a vývoju erotických pomôcok.


Minivibrátor Daisy - roztomilý, elegantný dobíjací minivibrátor, ktorý je vždy pripravený pre vaše potešenie. Vďaka svojej veľkosti je veľmi diskrétny, zmestí sa vám do malej kabelky alebo do vrecka. Napriek tomu vám splní vaše túžby. Jeho použitie je veľmi jednoduché, ovládate ho iba jedným tlačidlom. Ak potrebujete vibrátor nabiť, stačí odskrutkovať jeho spodnú časť a pripojiť USB kábel.


A jeho výkon? Fantastický. Daisy má silný ale pritom veľmi tichý motor - dve hodiny nabíjania stačí až na štyri hodiny vášho potešenia. Váha - iba 40 g. Vyberajte z troch stupňov vibrácií.


Majte ho vždy pri sebe. Užívajte si s ním svoje tajné stretnutia vždy a všade.

Materiál výrobku

Materiál

Čistý silikón má veľmi tesnú molekulárnu štruktúru, vďaka ktorej odpudzuje vodu, nečistoty a baktérie. Je úžasne elastický, neporézny a hladký. Silikón môžete máčať vo vriacej vode a zaistiť tak perfektnú sterilitu. Je bez zmäkčovadiel (ftalátov), je hypoalergénny, vyznačuje sa perfektnou farebnou a tvarovou stálosťou, dobre sa čistí. Perfektne prijíma teplotu okolia a dlho si ju potom udrží. Nič lepšieho na výrobu erotických pomôcok v túto chvíľu ľudstvo nepozná. V neposlednom rade je šetrný k životnému prostrediu (ECO- friendly). To všetko z neho však zároveň robí najdrahší materiál na výrobu erotických pomôcok.

ABS je tvrdý plast, neporézny, odolný, hypoalergénny, bez chuti či zápachu a bez ohrozenia škodlivými ftalátmi. Je jednoduchý na údržbu a výborne vedie vibrácie. Môže byť potiahnutý kovom, silikónom, polyurethánom a pod. Vzhľadom k svojej tvrdosti býva hlučnejší.

Údržba

Na silikónovej časti používajte iba dezinfekcie bez alkoholu, prípadne iba teplú vodu a mydlo, žiadne agresívne prostriedky.

Lubrikant

Do styku so silikónovou časťou pomôcky môže prísť iba lubrikant na báze vody alebo špeciálny silikónový lubrikant značky BOOM.

Parametre

Maximálny priemer:
2.25 cm
Celková dĺžka:
12.5 cm
Barva:
Ružová
Pohlavie:
Žena
Erotogénna zóna:
Vagína
Napájanie:
Dobíjací akumulátor (USB)
Výrobca:
Vlastnosť:
Vodeodolný
Vibračné
Materiál:
Silikón + ABS
Skupina materiálov:
Silikón
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť