Seven Creations Classic Stim Vibrátor - čierny

Realistické vibrátory - Seven Creations Classic Stim Vibrátor - čierny - s10159black
Kód: s10159black

Silikónový anatomicky tvarovaný vibrátor so 7 druhmi vibrácií.
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku Seven Creations Classic Stim Vibrátor - čierny

Ideálny vibrátor zo silikónu nielen pre začiatočníkov, ktorí si chcú vyskúšať falický, tzn. realistický tvar erotickej pomôcky spojenej s vibráciami. 

Zaujímavo tvarovaný vibrátor vám bude poskytovať rozkoš nielen svojim dokonale vypracovaným telom, ale tiež stimulátorom klitorisu. Vibrátor má módnu čiernu farbu a je vyrobený zo silikónu. Jeho telo je posiate žilkami, ktoré vás budú vo vnútri jemne dráždiť a je zakončený hebkým, výrazne oddeleným žaluďom, ktorý bude do vagíny jemne vnikať a skvelo dráždiť vaginálny vchod.


Celková dĺžka vibrátora je 22 cm a dĺžka na zavedenie je 18 cm. Vibrátor má sedem druhov vibrácií. Tieto vibrácie vás budú vzrušovať a spolu so zaujímavo tvarovanými výčnelkami na stimuláciu klitorisu vám ukážu skutočnú rozkoš. Vibrátor môžete používať vo svojich intímnych chvíľkach alebo ho môžete použiť na okorenenie vašich intímnych hier spolu s vašim partnerom. Doprajte si chvíle plné vzrušenia!

Dve tužkové batérie AA dodávajú dosť veľké množstvo energie, ktorá postačí k rozvibrovaniu pomerne mohutného vibrátora, aby vám priniesol potešenie.

Vibračný motor je približne uprostred a vibrátor je tak možno používať vaginálne aj análne. Vyskúšajte potešenie, ktoré môže priniesť kvalitný vibrátor falického tvaru! Vibrátor sa ovláda jedným tlačidlom, ktoré vibrátor zapína, mení vibrácie aj vypína. Vibrátor je plne vodotesný. Batérie nie sú súčasťou balenia.

Materiál výrobku

Materiál

Čistý silikón má veľmi tesnú molekulárnu štruktúru, vďaka ktorej odpudzuje vodu, nečistoty a baktérie. Je úžasne elastický, neporézny a hladký. Silikón môžete máčať vo vriacej vode a zaistiť tak perfektnú sterilitu. Je bez zmäkčovadiel (ftalátov), je hypoalergénny, vyznačuje sa perfektnou farebnou a tvarovou stálosťou, dobre sa čistí. Perfektne prijíma teplotu okolia a dlho si ju potom udrží. Nič lepšieho na výrobu erotických pomôcok v túto chvíľu ľudstvo nepozná. V neposlednom rade je šetrný k životnému prostrediu (ECO- friendly). To všetko z neho však zároveň robí najdrahší materiál na výrobu erotických pomôcok.

Dôležité: silikón nesmie prísť do kontaktu s iným silikónovým výrobkom, hlavne silikónovými lubrikantmi! Výsledkom je nenávratné poškodenie štruktúry povrchu výrobku.

Údržba

Silikón udržíte čistý a nepoškodený pomocou teplej vody a (antibakteriálneho) mydla alebo použitím čistiacich a dezinfekčných prostriedkov na erotické pomôcky. Dezinfekcia musí byť bez alkoholu.

Lubrikant

iba na báze vody

Parametre

Minimálny priemer:
3.5 cm
Maximálny priemer:
6 cm
Celková dĺžka:
22 cm
Použiteľná dĺžka:
18 cm
Barva:
Čierna
Pohlavie:
Žena
Erotogénna zóna:
Vagína
Anál
Materiál:
Silikón
Skupina materiálov:
Silikón
Povrch:
Žilnatý
Ovládanie:
Na tele produktu
Napájanie:
AA
Výrobca:
Vlastnosť:
Vibračné
Vodeodolný
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť