SenseMax Náramok s propojením na virtuálnu realitu - tyrkysový

Virtuálny sex - SenseMax Náramok s propojením na virtuálnu realitu - tyrkysový - E27813
Kód: E27813

Vďaka prepojeniu náramku s virtuálnou realitou posuniete svoje uspokojenie na vyššiu úroveň.
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku SenseMax Náramok s propojením na virtuálnu realitu - tyrkysový

Vychutnajte si zábavu určenú len pre dospelých úplne novým spôsobom a prepojte masturbáciu s virtuálnou realitou.

V čom spočíva podstata tohto náramku? Aktívne prepája masturbáciu so sledovaným videom, jednoduchšie povedané, ako budete masturbovať, tak sa bude odohrávať scéna vo videu. Ako rýchlo budete hýbať rukou, na ktorej máte tento náramok, tak rýchlo sa bude pohybovať aj dievča na videu. To je umožnené vďaka pohybovému senzoru v náramku, ktorý vysiela povely cez mobilnú aplikáciu vo vašom mobilnom telefóne.

Ako môžete tento výrobok používať? Nielen s okuliarmi pre virtuálnu realitu (okuliare nie sú súčasťou balenia), ale aj bez nich, len prepojením náramku a videa. K dokonalej masturbácii je teda len krôčik. Stiahnite si príslušnú mobilnú aplikáciu, spárujte ju s náramkom, stiahnite si video, a môžete začať. Oddajte sa neopakovateľným zážitkom!

Náramok sa ovláda jedným tlačidlom - tlačidlo je na hornej strane náramku pod označením "SENSE MAX". Krátkym stlačením tohto tlačidla sa prepínajú sexuálne polohy na videu. Pridržaním tlačidla alebo jeho stlačením 3x rýchlo za sebou sa vyvolá u väčšiny videí mód orgazmus = prechod na orálny sex a ejakuláciu.

Kompatibilita aplikácie:

  • Android 4.4 alebo vyšší
  • iOS 8.0 alebo vyšší
  • Bluetooth 4.0 - štvorjadrový procesor a 2 GB RAM pamäť sú doporučené ako minimum

 

Materiál výrobku

Materiál

Čistý silikón má veľmi tesnú molekulárnu štruktúru, vďaka ktorej odpudzuje vodu, nečistoty a baktérie. Je úžasne elastický, neporézny a hladký. Silikón môžete máčať vo vriacej vode a zaistiť tak perfektnú sterilitu. Je bez zmäkčovadiel (ftalátov), je hypoalergénny, vyznačuje sa perfektnou farebnou a tvarovou stálosťou, dobre sa čistí. Perfektne prijíma teplotu okolia a dlho si ju potom udrží. Nič lepšieho na výrobu erotických pomôcok v túto chvíľu ľudstvo nepozná. V neposlednom rade je šetrný k životnému prostrediu (ECO- friendly). To všetko z neho však zároveň robí najdrahší materiál na výrobu erotických pomôcok.

ABS je tvrdý plast, neporézny, odolný, hypoalergénny, bez chuti či zápachu a bez ohrozenia škodlivými ftalátmi. Je jednoduchý na údržbu a výborne vedie vibrácie. Môže byť potiahnutý kovom, silikónom, polyurethánom a pod. Vzhľadom k svojej tvrdosti býva hlučnejší.

Údržba

Na silikónovej časti používajte iba dezinfekcie bez alkoholu, prípadne iba teplú vodu a mydlo, žiadne agresívne prostriedky.

Lubrikant

Do styku so silikónovou časťou pomôcky môže prísť iba lubrikant na báze vody alebo špeciálny silikónový lubrikant značky BOOM.

Parametre

Použiteľná dĺžka:
11.5 cm
Barva:
Modrá
Pohlavie:
Muž
Erotogénna zóna:
Penis
Napájanie:
CR 2032
Výrobca:
Vlastnosť:
Diaľkové ovládanie
Špeciálny pohyb
Virtuálna realita
Typ masturbátora:
Príslušenstvo
Materiál:
Silikón + ABS
Skupina materiálov:
Silikón
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť