SATISFYER Plus Deluxe

Tlakové stimulátory na klitoris - SATISFYER Plus Deluxe - 4049369015122
Kód: 4049369015122

Stimulátor klitorisu na princípe tlakových vĺn, vylepšená verzia.
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (1)

Popis výrobku SATISFYER Plus Deluxe

Rafinovaný a luxusný, tak možno charakterizovať novinku z radu Satisfyer - Satisfyer PRO DELUXE, ktorý sa navyše môže pochváliť nádhernými ženskými tvarmi a zlato-bielym farebným prevedením. Do vašej spálne vstúpi elegancia v podobe tohto stimulátora klitorisu, ktorý funguje ako ostatné výrobky tohto radu na princípe tlakových vĺn.

Jeho oválny tvar dokonale padne do ruky. Jediným tlačidlom výrobok zapnete aj ovládate všetkých 11 intenzít tlakových vĺn. Čas a miesto, kde ho použijete nie je dôležité - Satisfyer PRO DELUXE má batériu, ktorú kedykoľvek nabijete pomocou priloženého USB káblu.

Aj tento typ je vodotesný. Ponorte ho pod hladinu a užite si nečakané potešenie, pretože podtlaková funkcia sania je pod vodou ešte intenzívnejšie.

Silikónový nástavec možno odňať. Vďaka tomu sa Satisfyer ľahko čistí. Ak je treba, použite lubrikačný gél na vodnej báze.

Materiál výrobku

Materiál

Čistý silikón má veľmi tesnú molekulárnu štruktúru, vďaka ktorej odpudzuje vodu, nečistoty a baktérie. Je úžasne elastický, neporézny a hladký. Silikón môžete máčať vo vriacej vode a zaistiť tak perfektnú sterilitu. Je bez zmäkčovadiel (ftalátov), je hypoalergénny, vyznačuje sa perfektnou farebnou a tvarovou stálosťou, dobre sa čistí. Perfektne prijíma teplotu okolia a dlho si ju potom udrží. Nič lepšieho na výrobu erotických pomôcok v túto chvíľu ľudstvo nepozná. V neposlednom rade je šetrný k životnému prostrediu (ECO- friendly). To všetko z neho však zároveň robí najdrahší materiál na výrobu erotických pomôcok.

ABS je tvrdý plast, neporézny, odolný, hypoalergénny, bez chuti či zápachu a bez ohrozenia škodlivými ftalátmi. Je jednoduchý na údržbu a výborne vedie vibrácie. Môže byť potiahnutý kovom, silikónom, polyurethánom a pod. Vzhľadom k svojej tvrdosti býva hlučnejší.

Údržba

Na silikónovej časti používajte iba dezinfekcie bez alkoholu, prípadne iba teplú vodu a mydlo, žiadne agresívne prostriedky.

Lubrikant

Do styku so silikónovou časťou pomôcky môže prísť iba lubrikant na báze vody alebo špeciálny silikónový lubrikant značky BOOM.

Parametre

Maximálny priemer:
5.2 cm
Celková dĺžka:
10 cm
Barva:
Zlatá
Pohlavie:
Žena
Erotogénna zóna:
Klitoris
Materiál:
Silikón + ABS
Skupina materiálov:
Silikón
Plast
Povrch:
Hladký
Ovládanie:
Na tele produktu
Napájanie:
Dobíjací akumulátor (USB)
Výrobca:
Vlastnosť:
Podtlaková stimulácia
Vodeodolný
Popis a parametre
Recenzie (1)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť