Saddle Deluxe Riding Sex Machine

Šukacie stroje - Saddle Deluxe Riding Sex Machine - shmAF497
Kód: shmAF497

Šukací stroj so silnými vibráciami v podobe pevného sedla s dvoma nástavcami.
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku Saddle Deluxe Riding Sex Machine

Šukací stroj s veľmi silnými vibráciami pripomínajúci sedlo. To bude rodeo! Koľko orgazmov za sebou a nekončiacej rozkoše zvládnete?

Stroj je poháňaný vďaka priamemu napájaniu zo siete. Priložený kábel zapojte do zásuvky a jazda vášho života môže začať.

K stabilnému sedlu sú dva rôzne nástavce. Jeden iba s výstupkom na klitoris a druhý nástavec je 15 cm dlhé dildo s priemerom 4 cm. Na tomto nástavci sú tiež stimulačné drážky. Nástavce sú vyrobené z TPR materiálu.

Ovládač, ktorý dobre padne do ruky je so sedlom pevne spojený káblom. Môžete ho buď upevniť do otvoru v sedle alebo ho z otvoru vytiahnuť a mať ho voľne v ruke.

Pomocou ovládača si môžete vybrať z 5 rýchlostí vibrácií a 5 pulzácií. Pre prepínanie medzi vibráciami a pulzáciami slúži prostredné tlačidlo, ktoré má "pamäť". To znamená, že pri ďalšom spustení stroja sa ako prvý spustí ten mód, ktorým ste minule svoju jazdu ukončila. Tlačidlami (+) a (-) potom pridávajte alebo uberajte na intenzite.

Celý stroj má váhu 11,5 kg a jeho rozmery sú 34 x 31 cm, na výšku 19 cm.

Pripravte sa, začína jazda, ktorá končí blaženosťou!

Materiál výrobku

Materiál

ABS je tvrdý plast, neporézny, odolný, hypoalergénny, bez chuti či zápachu a bez ohrozenia škodlivými ftalátmi. Je jednoduchý na údržbu a výborne vedie vibrácie. Môže byť potiahnutý kovom, silikónom, polyurethánom a pod. Vzhľadom k svojej tvrdosti býva hlučnejší.

Údržba

Na silikónovej časti používajte iba dezinfekcie bez alkoholu, prípadne iba teplú vodu a mydlo, žiadne agresívne prostriedky.

Lubrikant

Do styku so silikónovou časťou pomôcky môže prísť iba lubrikant na báze vody alebo špeciálny silikónový lubrikant značky BOOM.

Materiál výrobku

Materiál

TPE je excelentne flexibilný, trvanlivý a odolný materiál. Tento typ materiálu je ideálny pre výrobu pomôcok s množstvom variácií tvarov a textúr.

Údržba

TPE je menej porézny ako materiály typu umelá koža či Jelly, ale viac porézny od silikónu, takže pri zdieľaní sa veľmi doporučuje použiť kondóm. TPR pomôcky nemôžu byť sterilizované ponorením do vriacej vody. Môžete ich oplachovať teplou vodou a špeciálnou dezinfekciou na pomôcky (Toy cleaner) alebo jemným mydlom.

Lubrikant

na báze vody, silikónu

Materiál výrobku

Materiál

Údržba

Lubrikant

Parametre

Maximálny priemer:
4 cm
Použiteľná dĺžka:
15 cm
Barva:
Hnedá
Čierna
Pohlavie:
Žena
Erotogénna zóna:
Klitoris
Vagína
Napájanie:
Priame napájanie zo siete 220 V
Materiál:
ABS plast
TPE (termoplastický elastomer)
Koža
Skupina materiálov:
Plast
Ovládanie:
Diaľkové drôtové
Vlastnosť:
Vibračné
Diaľkové ovládanie
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť