Romant Triple trojmotorový silikónový vibrátor

Vibrátory na G-bod - Romant Triple trojmotorový silikónový vibrátor - RMT071C
Kód: RMT071C

TRIPLE je moderný, trojmotorový vibrátor elegantného tvaru.
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku Romant Triple trojmotorový silikónový vibrátor

TRIPLE je vibrátor s tromi motormi, pri ktorého použití sa vaše pocity ešte znásobia. Ide totiž o dva vibrátory v jednom. Na viac má každý vibrátor vlastný motor, ktorý možno ovládať samostatne. Motor predného (kratšieho) vibrátora na stimuláciu klitorisu sa ovláda tlačidlom (-). Stlačením tlačidla (+) sa ovláda motor hlavného vibrátora.


Ktorý vibrátor použijete a ako si nastavíte vibrácie, je len na vás. TRIPLE má prekvapenie - oba vibrátory môžu fungovať a byť ovládané ako samostatne, tak aj súčasne. Vibrátor je tichý, takže ani pri súčasnom spustení oboch častí vibrátora nemusíte mať strach z nadmerného hluku.


Jemný silikón medicínskej kvality, z ktorého je vibrátor vyrobený a možnosť stimulácie vašej vagíny a klitorisu súčasne vás nenechá na pochybách, že je pre vás tento vibrátor ten pravý.


Vibrátor je vodeodolný, môžete ho umyť pod tečúcou vodou. Nie je však určený pre použitie vo vode!


Všetky motory sú poháňané batériou, ktorá sa nabíja cez USB kábel. Kábel je súčasťou balenia.

Prečítajte si recenziu na tento výrobok.

Materiál výrobku

Materiál

Čistý silikón má veľmi tesnú molekulárnu štruktúru, vďaka ktorej odpudzuje vodu, nečistoty a baktérie. Je úžasne elastický, neporézny a hladký. Silikón môžete máčať vo vriacej vode a zaistiť tak perfektnú sterilitu. Je bez zmäkčovadiel (ftalátov), je hypoalergénny, vyznačuje sa perfektnou farebnou a tvarovou stálosťou, dobre sa čistí. Perfektne prijíma teplotu okolia a dlho si ju potom udrží. Nič lepšieho na výrobu erotických pomôcok v túto chvíľu ľudstvo nepozná. V neposlednom rade je šetrný k životnému prostrediu (ECO- friendly). To všetko z neho však zároveň robí najdrahší materiál na výrobu erotických pomôcok.

ABS je tvrdý plast, neporézny, odolný, hypoalergénny, bez chuti či zápachu a bez ohrozenia škodlivými ftalátmi. Je jednoduchý na údržbu a výborne vedie vibrácie. Môže byť potiahnutý kovom, silikónom, polyurethánom a pod. Vzhľadom k svojej tvrdosti býva hlučnejší.

Údržba

Na silikónovej časti používajte iba dezinfekcie bez alkoholu, prípadne iba teplú vodu a mydlo, žiadne agresívne prostriedky.

Lubrikant

Do styku so silikónovou časťou pomôcky môže prísť iba lubrikant na báze vody alebo špeciálny silikónový lubrikant značky BOOM.

Parametre

Maximálny priemer:
3.8 cm
Celková dĺžka:
19.6 cm
Typ:
Vibrátor
Barva:
Fialová
Pohlavie:
Žena
Erotogénna zóna:
Klitoris
Vagína
Materiál:
Silikón + ABS
Skupina materiálov:
Silikón
Povrch:
Hladký
Ovládanie:
Na tele produktu
Napájanie:
Dobíjací akumulátor (USB)
Výrobca:
Vlastnosť:
Vodeodolný
Vibračné
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť