Romant Couple párový vibrátor a masturbátor 2v1 ružový

Párové vibrátory - Romant Couple párový vibrátor a masturbátor 2v1 ružový - RMT104pnk
Kód: RMT104pnk

Originálny masturbátor pre mužov aj pre hry v páre.
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)
Podobné produkty (1)

Popis výrobku Romant Couple párový vibrátor a masturbátor 2v1 ružový

Skvelá pomôcka pre každého - pre muža, ženu aj pár. Už jej nevšedný tvar napovedá, že jej využitie bude naozaj rozsiahle.

Masturbátor: guľatá časť je otvorená pre pohodlné nasadenie na penis. Dve pružné, ale pritom dostatočne pevné čeľuste objímu váš penis a vy si vďaka drážkam a výstupkom, dostatočne dlhej rukoväte a vibráciám užijete skvelú masturbácii. Vnútorný minimálny priemer tejto časti je 3,5 cm. Táto časť má vlastný motor a po zapnutí () môžete tlačidlom (+) prepínať medzi 7 vibračnými módmi.

Vibrátor: áno, rukoväť masturbátora je vlastne samostatný vibrátor. To je umožnené aj tým, že ovládacie tlačidlá sú umiestnené pod čeľusťami masturbátora. Ako vibrátor je možné použiť časť s dĺžkou 11 cm. Priemer vibračnej časti je 3,5 cm. Aj táto časť má samostatný motor, ktorý sa po zapnutí () ovláda rovnakým tlačidlom. Tiež tu je pre vás pripravených 7 vibračných módov.

Áno, tento výrobok má dva motory a každý možno ovládať samostatne alebo idú spustiť oba naraz. Čo z toho vyplýva? Že má vaša fantázia zelenú a vy sa môžete oddávať párovým hrám. Vyskúšajte ho tiež ako párový vibrátor.

Výrobok má dobíjaciu batériu, USB kábel je súčasťou balenia.

Materiál výrobku

Materiál

Čistý silikón má veľmi tesnú molekulárnu štruktúru, vďaka ktorej odpudzuje vodu, nečistoty a baktérie. Je úžasne elastický, neporézny a hladký. Silikón môžete máčať vo vriacej vode a zaistiť tak perfektnú sterilitu. Je bez zmäkčovadiel (ftalátov), je hypoalergénny, vyznačuje sa perfektnou farebnou a tvarovou stálosťou, dobre sa čistí. Perfektne prijíma teplotu okolia a dlho si ju potom udrží. Nič lepšieho na výrobu erotických pomôcok v túto chvíľu ľudstvo nepozná. V neposlednom rade je šetrný k životnému prostrediu (ECO- friendly). To všetko z neho však zároveň robí najdrahší materiál na výrobu erotických pomôcok.

Dôležité: silikón nesmie prísť do kontaktu s iným silikónovým výrobkom, hlavne silikónovými lubrikantmi! Výsledkom je nenávratné poškodenie štruktúry povrchu výrobku.

Údržba

Silikón udržíte čistý a nepoškodený pomocou teplej vody a (antibakteriálneho) mydla alebo použitím čistiacich a dezinfekčných prostriedkov na erotické pomôcky. Dezinfekcia musí byť bez alkoholu.

Lubrikant

iba na báze vody

Parametre

Maximálny priemer:
3.5 cm
Použiteľná dĺžka:
11 cm
Celková dĺžka:
18.8 cm
Barva:
Ružová
Pohlavie:
Muž
Žena
Pár
Erotogénna zóna:
Klitoris
Bod G
Semenníky
Penis
Vagína
Typ masturbátora:
Neutrálny
Materiál:
Silikón
Skupina materiálov:
Silikón
Povrch:
Vrúbkovaný
Ovládanie:
Na tele produktu
Napájanie:
Dobíjací akumulátor (USB)
Výrobca:
Vlastnosť:
Vibračné
Vodeodolný
Popis a parametre
Recenzie (0)
Podobné produkty (1)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť
Popis a parametre
Recenzie (0)
Podobné produkty (1)