Rebel Masturbátor s vibračným stimulátorom prostaty

Masturbátory - Rebel Masturbátor s vibračným stimulátorom prostaty - 5928460000
Kód: 5928460000

Unikátna pomôcka 3v1. Uspokojuje masturbáciou, stimuláciou prostaty a zároveň masíruje perineum.
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku Rebel Masturbátor s vibračným stimulátorom prostaty

Fantastická pomôcka pre mužov - tri potešenia v jednom zo špeciálnej edície Rocks-Off. Z čoho sa tento výrobok skladá?

Masturbátor: dĺžka celkom 18 cm, dĺžka pre vloženie 15,2 cm, min. priemer vstupnej časti 1,6 cm.

Vložka masturbátora je v plastovom obale s drážkami. Pri použití sa dobre drží v ruke. Vo vnútornom kanáliku masturbátora je veľa mäkkých výstupkov. Vložka je vyberateľná, ľahko sa preto udržuje. Masturbátor alebo len samotnú vložku môžete samozrejme použiť aj samostatne.

Stimulátor prostaty: silikónový stimulátor je pomocou veľkého oka pripevnený k masturbátoru. Oko je pružné, stimulátor možno od masturbátora odpojiť. Spojovacia časť medzi stimulátorom a masturbátorom je dostatočne dlhá a čo viac, je na nej vyvýšená časť s množstvom malých výstupkov. A to ocení vaše perienum.

Stimulátor má prehnutý tvar. Jeho dĺžka pre vloženie je 8,5 cm a priemer medzi 1,9 - 4,8 cm.

Stimulátor je vibračný, zospodu je do neho vsadená malá vibračná patróna. Patróna je vyberateľná, funguje na 1 x AAA batériu. Tá je už súčasťou balenia. Vibračnú patrónu pred prvým použitím otvorte a vyberte papierový krúžok, ktorý chráni batériu pred vybitím a samovoľným spustením vibrácií pri manipulácii. Potom si už len zvoľte jeden z 10 vibračných módov. Vibrácie sa ovládajú jedným tlačidlom.

Materiál výrobku

Materiál

Čistý silikón má veľmi tesnú molekulárnu štruktúru, vďaka ktorej odpudzuje vodu, nečistoty a baktérie. Je úžasne elastický, neporézny a hladký. Silikón môžete máčať vo vriacej vode a zaistiť tak perfektnú sterilitu. Je bez zmäkčovadiel (ftalátov), je hypoalergénny, vyznačuje sa perfektnou farebnou a tvarovou stálosťou, dobre sa čistí. Perfektne prijíma teplotu okolia a dlho si ju potom udrží. Nič lepšieho na výrobu erotických pomôcok v túto chvíľu ľudstvo nepozná. V neposlednom rade je šetrný k životnému prostrediu (ECO- friendly). To všetko z neho však zároveň robí najdrahší materiál na výrobu erotických pomôcok.

ABS je tvrdý plast, neporézny, odolný, hypoalergénny, bez chuti či zápachu a bez ohrozenia škodlivými ftalátmi. Je jednoduchý na údržbu a výborne vedie vibrácie. Môže byť potiahnutý kovom, silikónom, polyurethánom a pod. Vzhľadom k svojej tvrdosti býva hlučnejší.

Údržba

Na silikónovej časti používajte iba dezinfekcie bez alkoholu, prípadne iba teplú vodu a mydlo, žiadne agresívne prostriedky.

Lubrikant

Do styku so silikónovou časťou pomôcky môže prísť iba lubrikant na báze vody alebo špeciálny silikónový lubrikant značky BOOM.

Materiál výrobku

Materiál

TPE je excelentne flexibilný, trvanlivý a odolný materiál. Tento typ materiálu je ideálny pre výrobu pomôcok s množstvom variácií tvarov a textúr.

Údržba

TPE je menej porézny ako materiály typu umelá koža či Jelly, ale viac porézny od silikónu, takže pri zdieľaní sa veľmi doporučuje použiť kondóm. TPR pomôcky nemôžu byť sterilizované ponorením do vriacej vody. Môžete ich oplachovať teplou vodou a špeciálnou dezinfekciou na pomôcky (Toy cleaner) alebo jemným mydlom.

Lubrikant

na báze vody, silikónu

Materiál výrobku

Materiál

Údržba

Lubrikant

Parametre

Minimálny priemer:
1.9 cm
Maximálny priemer:
4.8 cm
Celková dĺžka:
18 cm
Barva:
Čierna
Pohlavie:
Muž
Erotogénna zóna:
Anál
Prostata
Napájanie:
AAA
Výrobca:
Materiál:
Silikón + ABS
TPE (termoplastický elastomer)
Polyuretan
Skupina materiálov:
Silikón
Termoplast
Plast
Typ masturbátora:
Neutrálny
Ovládanie:
Na tele produktu
Povrch:
Hladký
Nopky
Vrúbkovaný
Vlastnosť:
Vibračné
Vodeodolný
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť