Realov Irena I fialová

Vibračné vajíčka - Realov Irena I fialová - E24092
Vibračné vajíčka - Realov Irena I fialová - E24092
Kód: E24092

Vibračné vajíčko ovládané aplikáciou z Vášho alebo partnerovho mobilného telefónu.
Celý popis
Skladom 5 ks, Streda 3. 4. u vás

50.52 €
ks
bonus club + 5 čertíkov do vernostného programu pre prihlásených
100% diskrétne dodanie
Darček v každom balíčku
Okamžité vybavenie reklamácie

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (1)

Popis výrobku Realov Irena I fialová

Prišiel čas na doteraz nepoznanú možnosť orgazmov. Nová technológia, nové pokušenie - odpoveďou na perfektné uspokojenie je chytré vibračné vajíčko Realov Irena.

Oválne telo z príjemne hebkého silikónu si budete môcť užívať vo dne v noci, v pohodlí domova aj na verejnosti. Je pripravené na všetko a dovedie vás k orgazmu v tej najzábavnejšej forme!

Nikdy vás nečakaná dávka vibrácií neomrzí. Silné vibrácie pocítite v sebe naozaj hlboko. Irena má 10 prednastavených režimov (presetov), ktoré si užijete do sýtosti. Pre tých, čo sa chcú ešte viac vyhrať, ponúka Realov Irena možnosť vytvorenia vlastných režimov cez mobilnú aplikáciu!

Prepojenie vajíčka a mobilného telefónu je jednou z popredných funkcií tohto vajíčka. Cez rozhranie Bluetooth 4.0 pripojíte chytré telefóny Apple a Android! Vlastné režimy si môžete jednoducho prstom nakresliť na displeji telefónu. Možnosti týmto však nekončia! Rôzne vibračné režimy možno vytvárať klikaním, posúvaním ukazovateľa, zvukom, pohybom.

Aplikácia určená k vášmu nekončiacemu potešeniu vám dovolí sa prepojiť so svojím náprotivkom a užívať si spolu bez ohľadu na vzdialenosť. Zverte jej svoj niekoľkonásobný orgazmus a spoznajte kúzlo pravého silného orgazmu. Jednou z funkcií, ktorú si spolu užijete je video sexchat a možnosť ovládania spárovaného zariadenia z druhej strany zemegule!

Realov Irena je kompatibilný so zariadeniami Apple IPhone 4S a novšie. Mobilnú aplikáciu pre Android nájdete v Obchode Play pod názvom REALOV.

Doba nabíjania: 80 minút.

Dĺžka prevádzky: až 4 hodiny.

Irena je plne vodotesná.

Mobilný telefón nie je súčasťou balenia.

Materiál výrobku

Materiál

Čistý silikón má veľmi tesnú molekulárnu štruktúru, vďaka ktorej odpudzuje vodu, nečistoty a baktérie. Je úžasne elastický, neporézny a hladký. Silikón môžete máčať vo vriacej vode a zaistiť tak perfektnú sterilitu. Je bez zmäkčovadiel (ftalátov), je hypoalergénny, vyznačuje sa perfektnou farebnou a tvarovou stálosťou, dobre sa čistí. Perfektne prijíma teplotu okolia a dlho si ju potom udrží. Nič lepšieho na výrobu erotických pomôcok v túto chvíľu ľudstvo nepozná. V neposlednom rade je šetrný k životnému prostrediu (ECO- friendly). To všetko z neho však zároveň robí najdrahší materiál na výrobu erotických pomôcok.

ABS je tvrdý plast, neporézny, odolný, hypoalergénny, bez chuti či zápachu a bez ohrozenia škodlivými ftalátmi. Je jednoduchý na údržbu a výborne vedie vibrácie. Môže byť potiahnutý kovom, silikónom, polyurethánom a pod. Vzhľadom k svojej tvrdosti býva hlučnejší.

Údržba

Na silikónovej časti používajte iba dezinfekcie bez alkoholu, prípadne iba teplú vodu a mydlo, žiadne agresívne prostriedky.

Lubrikant

Do styku so silikónovou časťou pomôcky môže prísť iba lubrikant na báze vody alebo špeciálny silikónový lubrikant značky BOOM.

Parametre

Maximálny priemer:
3.3 cm
Použiteľná dĺžka:
7.5 cm
Celková dĺžka:
16 cm
Barva:
Fialová
Pohlavie:
Žena
Vlastnosť:
Vibračné
Diaľkové ovládanie
Vodeodolný
Erotogénna zóna:
Vagína
Materiál:
Silikón + ABS
Skupina materiálov:
Silikón
Napájanie:
Dobíjací akumulátor (USB)
Ovládanie:
Mobilnou aplikáciou
Výrobca:
Popis a parametre
Recenzie (1)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť