Powerbullet Maxlover alias Palmpower masážna hlavica na Power banku

Masážne hlavice - Powerbullet Maxlover alias Palmpower masážna hlavica na Power banku - 5947500000
Kód: 5947500000

Výkonná masážna hlavica s možnosťou dokúpenia bohatého príslušenstva.
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku Powerbullet Maxlover alias Palmpower masážna hlavica na Power banku

U vibrátorov je kvalita vibrácií priamo úmerná ich rozmerom. Čím väčší je priestor pre vibračnú jednotku, tým väčšia je možnosť použiť excentrické závažie a k nemu zodpovedajúci motor a jeho hlavné ložisko. Pomalšie vibrácie s väčším výkyvom sú pre erotickú stimuláciu účinnejšie. Preto majú veľké vibračné hlavice taký efekt a extrémnu účinnosť.

MaxLover je ďalším zástupcom skupiny prekvapivých erotických pomôcok, ktoré búrajú pravidlá a nepísané zákony. Jeho výkon a účinnosť je skutočne šokujúca - aj keď má malé rozmery. Tohto úspechu MaxLover dosiahol spojením s firmou PowerBullet, ktorá je celosvetovo jedným z najuznávanejších výrobcov výkonných vibračných modulov.

MaxLover má USB kábel na nabíjanie a súčasťou balenia je aj výkonná power banka, ktorá Vám umožní s PalmPower pohodlne cestovať.

MaxLover má hlavicu a krk potiahnutý čistým silikónom - preto nie je možné používanie lubrikantov na silikónovej báze - vždy používajte iba gély na báze vodnej!

MaxLover sa ovláda jedným tlačidlom po ktorého stlačení sa plynulo zvyšujú vibrácie hlavice až do maxima. V ktoromkoľvek okamihu je možné tlačidlo uvoľniť a vibrácie zostanú na zvolenej intenzite. Ďalším stlačením a pridržaním opäť narastajú. Krátkym stlačením sa vibrácie úplne vypnú.

Pružný krk umožňuje ohyb o takmer 90 stupňov a slúži k stabilizácii prítlaku na koži. MaxLover sa s úspechom používa na celú svalovú hmotu ľudského tela, ale v oblasti genitálií žien i mužov má skutočne zatiaľ najväčšie účinky. Sila vibrácií postupuje hlboko do tela - u mužov sa dostávajú vibrácie až k prostate a u žien zasahujú celú panvovú oblasť.

Vibrácie MaxLover sú tak extrémne, že výrobca doporučuje dobu použitia 5-10 minút a rozhodne neprekračovať dobu 20 minút. Spočiatku iba na najnižšiu intenzitu alebo cez odev! U imobilizovanej partnerky nikdy neprekračujte bežný počet orgazmov a dbajte okamžite na jej  želanie.

K tejto hlavicu je možné prikúpiť ešte špeciálne nástavce na klitoris a tiež na G-bod.

Materiál výrobku

Materiál

Čistý silikón má veľmi tesnú molekulárnu štruktúru, vďaka ktorej odpudzuje vodu, nečistoty a baktérie. Je úžasne elastický, neporézny a hladký. Silikón môžete máčať vo vriacej vode a zaistiť tak perfektnú sterilitu. Je bez zmäkčovadiel (ftalátov), je hypoalergénny, vyznačuje sa perfektnou farebnou a tvarovou stálosťou, dobre sa čistí. Perfektne prijíma teplotu okolia a dlho si ju potom udrží. Nič lepšieho na výrobu erotických pomôcok v túto chvíľu ľudstvo nepozná. V neposlednom rade je šetrný k životnému prostrediu (ECO- friendly). To všetko z neho však zároveň robí najdrahší materiál na výrobu erotických pomôcok.

ABS je tvrdý plast, neporézny, odolný, hypoalergénny, bez chuti či zápachu a bez ohrozenia škodlivými ftalátmi. Je jednoduchý na údržbu a výborne vedie vibrácie. Môže byť potiahnutý kovom, silikónom, polyurethánom a pod. Vzhľadom k svojej tvrdosti býva hlučnejší.

Údržba

Na silikónovej časti používajte iba dezinfekcie bez alkoholu, prípadne iba teplú vodu a mydlo, žiadne agresívne prostriedky.

Lubrikant

Do styku so silikónovou časťou pomôcky môže prísť iba lubrikant na báze vody alebo špeciálny silikónový lubrikant značky BOOM.

Parametre

Barva:
Ružová
Šedá
Pohlavie:
Žena
Erotogénna zóna:
Klitoris
Materiál:
Silikón + ABS
Skupina materiálov:
Silikón
Výrobca:
Vlastnosť:
Vibračné
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť