Pleasure balls & eggs Kegelove guličky

Vagína fitness - Pleasure balls  &  eggs Kegelove guličky - dc21381
Kód: dc21381

Set rôzne ťažkých kegelových guličiek pre posilňovanie pošvových svalov. Atypický ergonomický tvar.
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku Pleasure balls & eggs Kegelove guličky

Set troch guličiek nepravidelného tvaru kvapky pre cvičenie pevnosti svalov panvového dna.

Guličky sú vyrobené zo silikónu a na spojovacej časti medzi guličkou a šnúrkou sú drážky. Majú úzku špičku, po ktorej sú vyklenuté. Guličky majú dostatočne dlhú šnúrku pre ľahké vybratie z vagíny.

Sú určené pre ženy, ktoré chcú pevnosť svalov panvového dna trénovať v troch fázach. Prečo? Každá gulička má iný priemer a hmotnosť.

Podľa vašich skúseností a fázy cvičenia budete guličky používať postupne. Začína sa s guličkou, ktorá má najväčší priemer, ale je najľahší. Postupne prechádzajte na ďalšie guličky, až dôjdete ku guľôčke s najmenším priemerom a najvyššou váhou.

Set obsahuje tieto guličky:

1. fáza: gulička s priemerom 36 mm; dľžka celkom (aj so šnúrkou) 200 mm; váha 57 g; táto gulička má v sebe vnútornú guličku, ktorá pri pohybe naráža na steny guličky a vy ucítite chvenie

2. fáza: gulička s priemerom 34 mm; dľžka celkom (aj so šnúrkou) 190 mm; váha 69,5 g; táto gulička v sebe nemá vnútorný guľôčku

3. fáza: gulička s priemerom 32 mm; dľžka celkom (aj so šnúrkou) 177 mm; váha 86 g; táto gulička v sebe nemá vnútorný guľôčku

Ako s týmito guličkami cvičiť?

1. fáza - cvičte 15 minút denne; postupne pridávajte 3 minúty denne, až dosiahnete dĺžky cvičenia 30 minút denne. Túto intenzitu cvičenia udržujte ďalší týždeň.

2. fáza: s guličkou pre 2. fázu cvičte 30 minút denne po dobu 4 týždňov

3. fáza: v tejto fáze by ste už mali ľahko ovládať guličku vnútri vašej vagíny; s guličkou pre fázu 3 preto pokračujte v cvičení 30 minút denne po dobu 4 týždňov
 

Materiál výrobku

Materiál

Čistý silikón má veľmi tesnú molekulárnu štruktúru, vďaka ktorej odpudzuje vodu, nečistoty a baktérie. Je úžasne elastický, neporézny a hladký. Silikón môžete máčať vo vriacej vode a zaistiť tak perfektnú sterilitu. Je bez zmäkčovadiel (ftalátov), je hypoalergénny, vyznačuje sa perfektnou farebnou a tvarovou stálosťou, dobre sa čistí. Perfektne prijíma teplotu okolia a dlho si ju potom udrží. Nič lepšieho na výrobu erotických pomôcok v túto chvíľu ľudstvo nepozná. V neposlednom rade je šetrný k životnému prostrediu (ECO- friendly). To všetko z neho však zároveň robí najdrahší materiál na výrobu erotických pomôcok.

Dôležité: silikón nesmie prísť do kontaktu s iným silikónovým výrobkom, hlavne silikónovými lubrikantmi! Výsledkom je nenávratné poškodenie štruktúry povrchu výrobku.

Údržba

Silikón udržíte čistý a nepoškodený pomocou teplej vody a (antibakteriálneho) mydla alebo použitím čistiacich a dezinfekčných prostriedkov na erotické pomôcky. Dezinfekcia musí byť bez alkoholu.

Lubrikant

iba na báze vody

Parametre

Barva:
Fialová
Pohlavie:
Žena
Erotogénna zóna:
Vagína
Materiál:
Silikón
Skupina materiálov:
Silikón
Výrobca:
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť