Ovo L1 Loveballs Venušine guličky - fialové

Venušine guličky - Ovo L1 Loveballs Venušine guličky - fialové - vOVOL1VIO
Kód: vOVOL1VIO

Nádherné Venušine guličky s výmennými guličkami v luxusnom prevedení.
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku Ovo L1 Loveballs Venušine guličky - fialové

 

Nádherný dizajn, jemné a nenápadné tvary dokonale spracovaných Venušiných guličiek a elegantný, veľmi moderný vzhľad. Tento produkt bol ocenený cenou za dizajn, k tomu všetkému je aj mimoriadne účinný!

 

Čo je obsahom balenia?

  • dve farebné priehľadné guličky. Guličky majú vnútri tzv. vnútorné guličky zaručujúce chvenie, ktoré prináša potešenie a rozkoš pri každom pohybe.
  • biele puzdro z kvalitného silikónu - guličky sú z puzdra vyberateľné
  • dve strieborné guličky s vnútornými guličkami, váha jednej strieborné guličky je 45 g


Guličky sú vyrobené  z  bezpečných materiálov bez ftalátov.  Guličky sú vodotesné a teda vhodné aj pre použitie v sprche či vani.

Guličky je možné z puzdra vybrať na účely dôkladného čistenia produktu či pri ich výmene za iné, ktoré sú súčasťou balenia. Možno ich použiť nielen pri chvíľach za dverami spálne, ale aj pri bežnej dennej činnosti. Vyberanie guličiek je jednoduché vďaka pohodlnému a dlhému pútku, ktoré zostáva počas aplikácie mimo vagíny.


Doprajte si potešenie s týmto originálnym, kvalitným a zároveň výkonným spoločníkom!

Materiál výrobku

Materiál

Čistý silikón má veľmi tesnú molekulárnu štruktúru, vďaka ktorej odpudzuje vodu, nečistoty a baktérie. Je úžasne elastický, neporézny a hladký. Silikón môžete máčať vo vriacej vode a zaistiť tak perfektnú sterilitu. Je bez zmäkčovadiel (ftalátov), je hypoalergénny, vyznačuje sa perfektnou farebnou a tvarovou stálosťou, dobre sa čistí. Perfektne prijíma teplotu okolia a dlho si ju potom udrží. Nič lepšieho na výrobu erotických pomôcok v túto chvíľu ľudstvo nepozná. V neposlednom rade je šetrný k životnému prostrediu (ECO- friendly). To všetko z neho však zároveň robí najdrahší materiál na výrobu erotických pomôcok.

ABS je tvrdý plast, neporézny, odolný, hypoalergénny, bez chuti či zápachu a bez ohrozenia škodlivými ftalátmi. Je jednoduchý na údržbu a výborne vedie vibrácie. Môže byť potiahnutý kovom, silikónom, polyurethánom a pod. Vzhľadom k svojej tvrdosti býva hlučnejší.

Údržba

Na silikónovej časti používajte iba dezinfekcie bez alkoholu, prípadne iba teplú vodu a mydlo, žiadne agresívne prostriedky.

Lubrikant

Do styku so silikónovou časťou pomôcky môže prísť iba lubrikant na báze vody alebo špeciálny silikónový lubrikant značky BOOM.

Parametre

Maximálny priemer:
3.5 cm
Celková dĺžka:
22 cm
Barva:
Fialová
Strieborná
Pohlavie:
Žena
Erotogénna zóna:
Vagína
Výrobca:
Materiál:
Silikón + ABS
Skupina materiálov:
Silikón
Plast
Povrch:
Hladký
Vlastnosť:
Vodotesný
Špeciálny pohyb
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť