Mystim Elektro sex - Flexing Flavio Stimulátor prostaty

Masáž prostaty - Mystim Elektro sex - Flexing Flavio Stimulátor prostaty - my46455
Kód: my46455

Silikonový stimulátor prostaty ideálny pre elektro sex. Skúste niečo nové!
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku Mystim Elektro sex - Flexing Flavio Stimulátor prostaty

Dokonale zamatový materiál, ktorý dokáže vytvoriť len silikón. To je Flexing Flavio - stimulátor prostaty od nemeckej spoločnosti Mystim, ktorá vyniká vysokou kvalitou vyrábaných produktov a ich špecialitou - zameraním na eletrosex. A ani tento model nie je výnimkou. Po zakúpení ďalšieho príslušenstva je možné produkt používať na jemné šteklenie a šteklenie elektrickými impulzmi. Stimulátor je bipolárny.


Tento stimulátor sa zavádza análne a vďaka praktickému prevedeniu sa dobre zavádza aj drží a stimuluje prostatu, navyše je veľmi flexibilný, takže si ho môžete upraviť podľa potreby - ide o funkciu tzv. Flex and Stay. Vhodné aj pre začiatočníkov.


Moderný a účinný tvar, vysoká kvalita spracovania a bonus navyše - elektrické impulzy! Otvorte bránu do sveta elekrosexu! Ide o niečo nové, nepoznané a tak vzrušujúce! Žiadna bolesť, len ďalší stupeň stimulácie, ktorý vás rýchlo dostane na vrchol blaha.


Dôležité: pre použitie škripcov k elektro stimulácii (elektro sexu) je potrebné dokúpiť analógovú či digitálnu jednotku, ktorú je možné použiť samostatne či s e-stim produktmi od Mystim.

Exkluzívne pre sadomasochistov?
Jeden z najviac rozšírených mýtov ohľadne e- stimulácie je to, že ide o veľmi nepríjemný a bolestivý proces a že sa hodí iba na pole sadomasochistov. Stimulácia môže byť jemná a nežná až po silnú až bolestivú stimuláciu.

E- stimulácia - je to perverzné či ne?
Rozhodne nie, e- stimulácia nie je perverzná. Elektronická stimulácia je jednou z posledných generácií erotických pomôcok. Každá erotická pomôcka si musela prejsť predsudkami a názormi, či je normálna alebo nie je. V blízkej minulosti bolo používanie  vibrátorov považované za perverzné. V súčasnosti sú v  poločnosti prijímané ako bežná súčasť sexuálneho života.

Materiál výrobku

Materiál

Čistý silikón má veľmi tesnú molekulárnu štruktúru, vďaka ktorej odpudzuje vodu, nečistoty a baktérie. Je úžasne elastický, neporézny a hladký. Silikón môžete máčať vo vriacej vode a zaistiť tak perfektnú sterilitu. Je bez zmäkčovadiel (ftalátov), je hypoalergénny, vyznačuje sa perfektnou farebnou a tvarovou stálosťou, dobre sa čistí. Perfektne prijíma teplotu okolia a dlho si ju potom udrží. Nič lepšieho na výrobu erotických pomôcok v túto chvíľu ľudstvo nepozná. V neposlednom rade je šetrný k životnému prostrediu (ECO- friendly). To všetko z neho však zároveň robí najdrahší materiál na výrobu erotických pomôcok.

Dôležité: silikón nesmie prísť do kontaktu s iným silikónovým výrobkom, hlavne silikónovými lubrikantmi! Výsledkom je nenávratné poškodenie štruktúry povrchu výrobku.

Údržba

Silikón udržíte čistý a nepoškodený pomocou teplej vody a (antibakteriálneho) mydla alebo použitím čistiacich a dezinfekčných prostriedkov na erotické pomôcky. Dezinfekcia musí byť bez alkoholu.

Lubrikant

iba na báze vody

Parametre

Minimálny priemer:
1.3 cm
Maximálny priemer:
3 cm
Celková dĺžka:
9 cm
Barva:
Čierna
Pohlavie:
Muž
Erotogénna zóna:
Anál
Prostata
Výrobca:
Skupina materiálov:
Silikón
Materiál:
Silikón
Vlastnosť:
Elektrosex pulzy
Vodeodolný
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť