Mystim Elektro sex - Don Juan Sonda

Elektro sex - Mystim Elektro sex - Don Juan Sonda - my46340
Kód: my46340

Rozmernejšia, ale napriek tomu veľmi ľahká a kvalitná análna a vaginálna sonda pre mužov či ženy.
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku Mystim Elektro sex - Don Juan Sonda

Don Juan je jedinečná vaginálna či análna sonda, je vyrobená z najkvalitnejšej oceli a plastu. Nemecká spoločnosť Mystim dokazuje, že je jednotkou v erotických pomôckach z týchto materiálov pre elektro sex.


Táto sonda má veľmi prirodzené rozmery a vďaka malej váhe bude výbornou voľbou. Je tak ľahká, že ju môžete používať aj pri bežnej dennej činnosti, bez toho aby hrozilo jej vypadnutie. Na druhú stranu vďaka svojim väčším rozmerom umožňuje skutočne hlbokú a dôkladnú penetráciu – presne podľa vášho priania!


Po zakúpení aj ďalšieho príslušenstva je možné sondu použiť pre elektro sex a užívať si jemné šteklenie a brnenie, ktoré  vám dovedie k prekvapivým orgazmom. Je len na vás, či sondu budete mať hodiny alebo stimuláciou budete smerovať k rýchlemu a úžasnému orgazmu. Sonda je bipolárna.

Dôležité: Pre použitie sondy k elektro stimulácii (elektro sexu) je nutné dokúpiť analógovú či digitálnu jednotku, ktorú je možné použiť samostatne či s e - stimulačnými produktmi od Mystimu.

Elektrická stimulácia a sex
Elektrická stimulácia sa stáva čím ďalej tým viac populárnou. Zatiaľ čo vibrátory a ďalšie erotické pomôcky už ovládli naše spálne, elektrická stimulácia je stále odsudzovaná.

Exkluzívne pre sadomasochistov?
Jeden z najviac rozšírených mýtov ohľadne e- stimulácie je to, že ide o veľmi nepríjemný a bolestivý proces a že sa hodí iba na pole sadomasochistov. Stimulácia môže byť jemná a nežná až po silnú až bolestivú stimuláciu.

E- stimulácia - je to perverzné či ne?
Rozhodne nie, e- stimulácia nie je perverzná. Elektronická stimulácia je jednou z posledných generácií erotických pomôcok. Každá erotická pomôcka si musela prejsť predsudkami a názormi, či je normálna alebo nie je. V blízkej minulosti bolo používanie  vibrátorov považované za perverzné. V súčasnosti sú v  poločnosti prijímané ako bežná súčasť sexuálneho života.

Skúste niečo nové! Kúpte si to najlepšie na trhu a objavte vzrušujúci svet elektro sexu!

Parametre

Maximálny priemer:
2.5 cm
Celková dĺžka:
14 cm
Barva:
Biela
Pohlavie:
Muž
Žena
Erotogénna zóna:
Anál
Vagína
Výrobca:
Vlastnosť:
Elektrosex pulzy
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť