Mystim Elektro sex - Charging Chester Dildo

Elektro sex - Mystim Elektro sex - Charging Chester Dildo - my46441
Kód: my46441

Silikonové a zamatovo hebké dildo pre vaginálnu aj análnu stimuláciu pre mužov aj ženy.
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku Mystim Elektro sex - Charging Chester Dildo

Dokonale zamatový materiál, ktorý dokáže vytvoriť len silikón. To je Charging Chester - dildo od nemeckej spoločnosti Mystim, ktorá vyniká vysokou kvalitou vyrábaných produktov a ich špecialitou – zameraním na eletrosex. A ani tento model nie je výnimkou. Po zakúpení ďalšieho príslušenstva je možné produkt používať na jemné šteklenie a šteklenie elektrickými impulzmi. Dildo je bipolárne.

Moderný a účinný tvar, vysoká kvalita spracovania a bonus navyše - elektrické impulzy! Otvorte bránu do sveta elekrosexu! Ide o niečo nové, nepoznané a tak vzrušujúce! Žiadna bolesť, len ďalší stupeň stimulácie, ktorý vás rýchlo dostane na vrchol blaha.

Dôležité: pre použitie vibrátora k elektro stimulácii (elektro sexu) je potrebné dokúpiť analógovú či digitálnu jednotku, ktorú je možné použiť samostatne či s e-stim produktmi od Mystim.


Elektrická stimulácia a sex
Elektrická stimulácia sa stáva čím ďalej tým viac populárnou. Zatiaľ čo vibrátory a ďalšie erotické pomôcky už ovládli naše spálne, elektrická stimulácia je stále odsudzovaná.

Exkluzívne pre sadomasochistov?
Jeden z najviac rozšírených mýtov ohľadne e- stimulácie je to, že ide o veľmi nepríjemný a bolestivý proces a že sa hodí iba na pole sadomasochistov. Stimulácia môže byť jemná a nežná až po silnú až bolestivú stimuláciu.

E- stimulácia - je to perverzné či ne?
Rozhodne nie, e- stimulácia nie je perverzná. Elektronická stimulácia je jednou z posledných generácií erotických pomôcok. Každá erotická pomôcka si musela prejsť predsudkami a názormi, či je normálna alebo nie je. V blízkej minulosti bolo používanie  vibrátorov považované za perverzné. V súčasnosti sú v  poločnosti prijímané ako bežná súčasť sexuálneho života.

Skúste niečo nové! Kúpte si to najlepšie na trhu a objavte vzrušujúci svet elektro sexu!

 

Parametre

Minimálny priemer:
1.7 cm
Maximálny priemer:
3.3 cm
Celková dĺžka:
13 cm
Barva:
Čierna
Pohlavie:
Žena
Erotogénna zóna:
Bod G
Vagína
Výrobca:
Vlastnosť:
Elektrosex pulzy
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť