Mystim

Eroticke pomocky MystimRadi by ste posunuli svoje zážitky na ďalšiu úroveň?Elektrostimulačné erotické pomôcky Mystim sú pre to skvelou voľbou.Značka Mystim prišla už v roku 2013 s prvou elektrostimulačnou erotickou hračkou a odvtedy sa ich objavilo množstvo ďalších. Nechajte na seba pôsobiť elektrické impulzy v rámci erotických hier.Ako hovorí Mystim, e-stim pomôcky sa môžu, ale nie je to pre nich určujúce, používať aj v rámci SM hrátok.Bez obáv ich ale používajte aj samostatne pre svoje vlastné potešenie, objavovanie nových zážitkov a svojej sexuality. Preskúmajte Mystim hračky na Eros.sk!

Cena a dostupnosť
Zobrazené 1–18 z 18
Odpovědi na časté dotazy

Pokiaľ máte batériovú pomôcku skontrolujte, či sú batérie správne vložené, prípadne, ak môžete, skontrolujte stav batérií. Pokiaľ máte nabíjaciu hračku, nechajte ju nabiť na maximum a pred zapnutím ju odpojte od nabíjania. Ak by problémy pretrvávali aj naďalej, kontaktujte nás, ochotne vám poradíme.

Reklamáciu možno vykonať veľmi ľahko. Chybný výrobok starostlivo zabaľte a pošlite nám ho späť. Pribalte reklamačný protokol s popisom závady. Všetko potrebné nájdete na stránke Informácie o reklamácii na Eros.sk.

Áno. Diskrétnosť je pre nás tá najväčšia hodnota, ktorú vyznávame. Môžete byť bez obáv. Nikto na balíčku nespozná, odkiaľ bol odoslaný. Nájdete tam iba anonymného odosielateľa (Virtshop CZ s.r.o.). Sami sa môžete pozrieť, ako pre vás balíčky balíme, a ako balík naozaj vyzerá.

Zjistěte všechno důležité o diskrétnosti nákupu na Eros.sk.

Iba tie najnutnejšie pre vybavenie objednávky. Teda mená a priezviská a buď telefón, alebo e-mail. Ak chcete zaslať e-mailom potvrdenie objednávky, faktúru a návod, bude lepšie, keď zadáte i vašu e-mailovú adresu. Ak budeme zasielať na výdajné miesto Zásielkovňa, nepotrebujeme ani vašu adresu bydliska. Vaše osobné údaje chráníme akooko v hlave. Viac na stránke o ochrane osobných údajov.

Áno, na e-shope Eros.sk aj na našich predajniach môžete platiť kartou. Pri vyplňovaní údajov v košíku stačí v kroku Doprava a platba zvoliť možnosť platby kartou. Kompletný zoznam možností platieb nájdete na stránke Platby.

Pozrite sa, kde sa vyberá platba kartou:

Ukážka výberu latby kartou

Chceme našim zákazníkom ponúknuť čo najväčší výber dopráv tak, aby bolo vyzdvihnutie či doručenie objednávky čo najkomfortnejšie. O všetkých možnostiach dopravy a doručeniach a ich cenách sa dozviete na stránke venovanej spôsobom doručenia.