MARO KAWAII párový vibrátor pre oboch partnerov ružový

Párové vibrátory - MARO KAWAII párový vibrátor pre oboch partnerov ružový - TD-1303
Kód: TD-1303

Vibrátor pre potešenie oboch partnerov, primárne však poteší pánov
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku MARO KAWAII párový vibrátor pre oboch partnerov ružový

TOKYO DESIGN je jedna z najstarších spoločností so sídlom v Tokiu, ktorá v Japonsku navrhuje, vyvíja a vyrába erotické pomôcky. Rada erotických pomôcok KAWAII získala v roku 2013 prestížne ocenenie za dizajn "Red Dot Design Award 2013".


Vibrátor MARO KAWAII 4 je veľmi originálny kúsok. Tvorí ho guľôčka, ktorá slúži ako rukoväť, ale tiež sa do nej rozlievajú vibrácie. Druhá časť tohto vibrátora vyzerá ako dve tykadlá, ktoré sú veľmi pružné a sú na nich ďalšie jemné výstupky. Každá časť vibrátora sa dá skvele využiť, každá časť vibruje.


Je to nezvyčajný prírastok do vašej spálne, pretože si s ním užijú obaja partneri. Stačí len zapojiť fantáziu. Použite ho na klitoris, bradavky, penis alebo semenníky či ďalšie erotogénne zóny - to všetko tento malý spoločník, ktorý sa vám bude hodiť aj na cesty, zvládne.


Záleží vám na partnerovi?
Potešíte rada partnera orálnym sexom? Skúste si vziať "k ruke" ešte tento úžasný kúsok. Krúžok (v polovici je rozdelený, sú to v podstate dve tykadlá) je z veľmi elastického a jemného silikónu, môžete ním teda simulovať iba špičku penisu, alebo ho jednoducho prevliecť až dole. Partner vám bude vďačný, bude to príjemná zmena a tá správna zmena v spálni urobí divy.


Niečo pre oboch?
Stačí keď si partnerka pridrží tento "krúžok" pri pošvovom vchode a razom si užívate úžasné vibrácie obaja -  dámy, máte to pod kontrolou :-)


Vibrátor je dobíjací. Ovláda sa iba jedným tlačidlom a na výber máte 8 vibračných módov.

Materiál výrobku

Materiál

Čistý silikón má veľmi tesnú molekulárnu štruktúru, vďaka ktorej odpudzuje vodu, nečistoty a baktérie. Je úžasne elastický, neporézny a hladký. Silikón môžete máčať vo vriacej vode a zaistiť tak perfektnú sterilitu. Je bez zmäkčovadiel (ftalátov), je hypoalergénny, vyznačuje sa perfektnou farebnou a tvarovou stálosťou, dobre sa čistí. Perfektne prijíma teplotu okolia a dlho si ju potom udrží. Nič lepšieho na výrobu erotických pomôcok v túto chvíľu ľudstvo nepozná. V neposlednom rade je šetrný k životnému prostrediu (ECO- friendly). To všetko z neho však zároveň robí najdrahší materiál na výrobu erotických pomôcok.

Dôležité: silikón nesmie prísť do kontaktu s iným silikónovým výrobkom, hlavne silikónovými lubrikantmi! Výsledkom je nenávratné poškodenie štruktúry povrchu výrobku.

Údržba

Silikón udržíte čistý a nepoškodený pomocou teplej vody a (antibakteriálneho) mydla alebo použitím čistiacich a dezinfekčných prostriedkov na erotické pomôcky. Dezinfekcia musí byť bez alkoholu.

Lubrikant

iba na báze vody

Parametre

Minimálny priemer:
3.5 cm
Celková dĺžka:
9.2 cm
Barva:
Ružová
Pohlavie:
Muž
Žena
Pár
Erotogénna zóna:
Klitoris
Penis
Vagína
Napájanie:
Dobíjací akumulátor (USB)
Výrobca:
Materiál:
Silikón
Skupina materiálov:
Silikón
Typ masturbátora:
Neutrálny
Ovládanie:
Na tele produktu
Vlastnosť:
Vibračné
Vodotesný
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť