Manželstvo hrou Erotická stolná hra

Erotické hry - Manželstvo hrou Erotická stolná hra - hra11
Kód: hra11

Erotická hra pre manželské aj nemanželské páry.
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku Manželstvo hrou Erotická stolná hra

V tomto balení nájdete dve spoločenské erotické hry. Jednak Manželstvo hrou alebo Človeče, ožeň sa / vydaj a hru Svokra to zariadi.

Manželstvo hrou alebo Človeče, ožeň sa / vydaj - hra určená pre dvojicu. Nezáleží na tom, či už ste v manželskom zväzku alebo doň vstupujete alebo ešte váhate .... V hre sa stretnete s celým spektrom známych životných situácií, problémov a kríz, ktoré môžu aj v tom vašom vzťahu niekedy nastať. Zábavnou formou sa tak na ne môžete náležite pripraviť a tiež sa poučiť. Prehrešky proti pravidlám spolužitia hodnotí a "oceňuje" prvýkrát v histórii manželský bodový systém.

Svokra to zariadi - rodinná hra pre 2 - 8 hráčov. Okrem manželskej dvojice sa môžu zapojiť nielen ďalší rodinní príslušníci ako svokra, švagor, potomkovia, ale aj kamaráti a známi. S hrou si užijete srandu aj napätie. Cestou na hráča čaká množstvo otázok, úloh a hádaniek. Nie vždy rozhoduje "správna" odpoveď. Záleží, ako pohotovo, vtipne a s nadhľadom si kto poradí. Pre väčšiu motiváciu je tu opäť špeciálna cena pre víťaza.

Balenie obsahuje: obojstrannú hraciu dosku (z každej strany jedna hra), hracie karty, hracie figúrky, hraciu kocku a návod k hre

Parametre

Maximálny priemer:
23 cm
Minimálny priemer:
3.3 cm
Celková dĺžka:
33.7 cm
Barva:
Mix
Pohlavie:
Muž
Žena
Výrobca:
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť