LoversPremium masážna sviečka Vanilla Cream - 50 ml

Masážne sviečky - LoversPremium masážna sviečka Vanilla Cream - 50 ml - E22039
Kód: E22039

Masážna sviečka s vôňou zmyselnej vanilky 4v1.
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku LoversPremium masážna sviečka Vanilla Cream - 50 ml

Masážna sviečka ponúka hneď štyri druhy použitia. Použiť sa dá ako sviečka, hydratačný krém, masážny olej a telový balzam.


Môžete ju použiť ako sviečku s veľmi príjemnou jemnou vôňou zmyselného vanilkového krému pre vaše intímne chvíľky pohody. Využiť sa dá aj ako hydratačný krém, ktorý zaistí pružnosť a vláčnosť vašej pokožky a jej maximálnu hydratáciu. Príjemná je tiež ako masážny olej, kedy sa malé množstvo rozohriatej sviečky nanesie na dlane a potom sa jemnými krúživými pohybmi rozotiera po tele partnera.


Špeciálne zloženie sviečky slúži zároveň ako telový balzam, ktorý zaistí hebkosť a výživu vašej pokožky. Niekoľko druhov použitia a príjemná konzistencia robí z tejto sviečky zábavnú hru, ktorá dodá intímnym chvíľkam veľmi zaujímavý, romantický a vzrušujúci nádych. Masážna sviečka sa rozohrieva už pri nízkej teplote a tak je nanášanie na telo veľmi príjemné.


Pre masáž nechajte sviečku rozohriať a uhaste plameň, aby olej nebol príliš horúci. Teplota sviečky pre nanášanie vosku je 38 ° C, čo je teplota porovnateľná s vodou vo vírivke. Sviečka má príjemnú nevtieravú sladkastú vôňu vanilky, ktorá vás aj vášho partnera naladí do tej správnej romantickej nálady. Obsah sviečky je 50 ml. Prírodné zložky, ktoré sviečka obsahuje dokonale ošetria vašu pokožku, ktorá bude po jej použití pružná, vláčna a hebká na dotyk.


Užite si pohodový relax s vaším partnerom alebo sviečku využite ako nádhernú vzrušujúcu predohru k vašim erotickým hrám!

Zloženie: Cocos Nucifera Oil, Cera Alba, Glycerine Soja Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Parfum, Tocopherol, Coumarin

Parametre

Barva:
Biela
Pohlavie:
Muž
Žena
Výrobca:
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť