Lelo Tiani 3 vibrátor - Black

Vibrátory na G-bod - Lelo Tiani 3 vibrátor - Black - LELO4061
Kód: LELO4061

Značkový párový vibrátor tretej generácie poteší muža aj ženu súčasne.
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)
Podobné produkty (1)

Popis výrobku Lelo Tiani 3 vibrátor - Black

Vibrátor Lelo Tiani 3 je modernejšia verzia, konkrétne tretej generácie obľúbeného párového vibrátora, ktorý prináša mnohé vylepšenia. Zásadnou zmenou je ergonomický vzhľad, ktorý ešte lepšie sedí a stimuluje. Na základe doterajších modelov tak máme k dispozícii tretiu verziu, ktorá spĺňa všetko, čo ste pri predchádzajúcich verziách postrádali.


Lelo Tiani 3 sa môže pochváliť zabudovaným akumulátorom Li-Ion s hodinovou výdržou, špičkovým silikónom, nádherným dizajnom a vodotesnosťou. Prevratné je, ako u predchádzajúcich modelov, diaľkové ovládanie s funkciou SENSE-MOTION a veľmi nápaditým kontrolným systémom.


Vibrátor sa vkladá úzkym koncom do vagíny a silnejší koniec sa vloží medzi pysky na klitoris. Tenký koniec stabilizuje Tiani na správnom mieste a umožňuje ľahké preniknutie penisu do vagíny okolo neho. Penis potom pritláča Tiani na bod-G a ten je tak lepšie stimulovaný. Je tiež možné Tiani len správne umiestniť a obliecť si pevnejšie nohavičky. Kam takto "vybavená" žena vyrazí - či do spálne, na nákup alebo večeru - je len na fantázii nositeľky a jej partnera.


Po spárovaní diaľkového ovládača nastáva rada možností a funkcií. Na tele Lelo Tiani 3 je tlačidlo, ktorým sa uvedie do pohotovostnej polohy. Diaľkový ovládač má tri tlačidlá: stlačením stredného tlačidla sa uvádza do prevádzky štandardný mód, tlačidlom + a - sa mení intenzita. Ovládačom je možné zmeniť až 8 vibračných programov vrátane SENSE-MOTION (ktorý je možno navoliť aj samostatne tlačidlom +).


SENSE-MOTION je ovládací systém, ktorý spočíva v zabudovanom senzore v diaľkovom ovládači. Vo vodorovnej polohe ovládača sú vibrácie takmer nepoznateľné. Plynulým nakláňaním ovládača sú vibrácie plynule viac a viac intenzívne a ako náhle je ovládač kolmo k zemi, je výkon vibrátora maximálny. To umožňuje veľa zábavy a hier, vibrácie do rytmu hudby alebo reči, chôdze, behu a mnohých ďalších možností pri milovaní i mimo obydlia. Druhý mód SENSE-MOTION reaguje na rýchlosť zmeny pohybu a je ideálny pre tanec.


Ďalšou dokonalosťou vývojárov LELO je systém kontroly vibrácií. V ovládači je totiž zabudovaný druhý -miniatúrny vibrátor a ten vibruje úplne zhodne s Tiani podkovičkou. Aj keď sú oba vibrátory neuveriteľne tiché - existuje možnosť v ovládači vibrácie odpojiť a potom LED dióda vedľa tlačidiel bliká presne do rytmu vibrácií. Takže ak má ovládač v moci partner na druhej strane stola - vie úplne presne, čo sa deje vo vašej vagíne.

Materiál výrobku

Materiál

Čistý silikón má veľmi tesnú molekulárnu štruktúru, vďaka ktorej odpudzuje vodu, nečistoty a baktérie. Je úžasne elastický, neporézny a hladký. Silikón môžete máčať vo vriacej vode a zaistiť tak perfektnú sterilitu. Je bez zmäkčovadiel (ftalátov), je hypoalergénny, vyznačuje sa perfektnou farebnou a tvarovou stálosťou, dobre sa čistí. Perfektne prijíma teplotu okolia a dlho si ju potom udrží. Nič lepšieho na výrobu erotických pomôcok v túto chvíľu ľudstvo nepozná. V neposlednom rade je šetrný k životnému prostrediu (ECO- friendly). To všetko z neho však zároveň robí najdrahší materiál na výrobu erotických pomôcok.

ABS je tvrdý plast, neporézny, odolný, hypoalergénny, bez chuti či zápachu a bez ohrozenia škodlivými ftalátmi. Je jednoduchý na údržbu a výborne vedie vibrácie. Môže byť potiahnutý kovom, silikónom, polyurethánom a pod. Vzhľadom k svojej tvrdosti býva hlučnejší.

Údržba

Na silikónovej časti používajte iba dezinfekcie bez alkoholu, prípadne iba teplú vodu a mydlo, žiadne agresívne prostriedky.

Lubrikant

Do styku so silikónovou časťou pomôcky môže prísť iba lubrikant na báze vody alebo špeciálny silikónový lubrikant značky BOOM.

Parametre

Minimálny priemer:
3.2 cm
Maximálny priemer:
4.4 cm
Použiteľná dĺžka:
7.8 cm
Barva:
Čierna
Pohlavie:
Muž
Žena
Pár
Erotogénna zóna:
Klitoris
Bod G
Penis
Vagína
Materiál:
Silikón + ABS
Skupina materiálov:
Silikón
Povrch:
Hladký
Ovládanie:
Na tele produktu
Diaľkové bezdrôtové
Napájanie:
Dobíjací akumulátor (USB)
Výrobca:
Vlastnosť:
Vibračné
Diaľkové ovládanie
Vodotesný
Popis a parametre
Recenzie (0)
Podobné produkty (1)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť
Popis a parametre
Recenzie (0)
Podobné produkty (1)