Lelo Tiani 2 vibrátor - Black

Párové vibrátory - Lelo Tiani 2 vibrátor - Black - LELO4030
Kód: LELO4030

Vylepšený model skvelej pomôcky pre milovanie vo dvojici
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)
Podobné produkty (1)

Popis výrobku Lelo Tiani 2 vibrátor - Black

Vylepšený model Lelo Tiani 2 je koncepčne zhodný s pôvodným, ale k výraznej zmene došlo v intenzite vibrácií - ktorá bola navýšená o 50% a súčasne bol zvýšený výkon vysielača v ovládači, takže dosah sa strojnásobil. Naviac je v balení ešte jeden odlišný vnútorný nástavec. Ten má mohutnejší vnútorný diel a naviac vystúpenú hranu, ktorá mieri priamo na G-bod a ešte viac zvyšuje stimuláciu. Naviac je lepšie tvarovaný pre kontakt s penisom.

Párový vibrátor We-Vibe pozná už väčšina zákazníkov. Firma LELO teraz predstavuje vibrátor s podobným princípom, ale s vrcholnou technológiou a šokujúcim ovládaním.

Samozrejmosťou je zabudovaný akumulátor Li-Ion, špičkový silikón (používať len lubrikant na vodnej báze), nádherný design a vodotesnosť. Pravdaže prevratné je diaľkové ovládanie s úplne novou funkciou SENSE-MOTION  a veľmi nápaditým kontrolným systémom.

Lelo - Tiani sa v základnej funkcii vklsdá úzkym koncom do vagíny a silnejší koniec sa položí na klitoris. Tenký koniec stabilizuje Tiani na správnom mieste a umožňuje ľahké preniknutie penisu do vagíny okolo neho. Penis potom pritlačuje tiani na G-bod a ten je tak lepšie stimulovaný. Samozrejme je možné Tiani len správne umiestniť a obliecť si pevnejšie nohavičky. Kde takto "vybavená"  žena vyrazí - do spálne, na nákup alebo večeru - je iba na fantázii nositeľky a jej partnera.

Po zapnutí diaľkového ovládača nastáva rada možností a nových funkcií. Na tele Lelo - Tiani je tlačítko, ktorým sa uvedie do pohotovostnej polohy.  Diaľkový ovládač má vlastné tužkové batérie a tri tlačítka. Stlačením stredného tlačítka sa uvádza do prevádzky štandardný mód, tlačítkom + a - sa mení intenzita. Ovládačom je možné zmeniť až 8 vibračných programov vrátane SENSE-MOTION  (ktorý je možné navoliť i samostatne tlačítkom +).

SENSE-MOTION  je ovládací systém, ktorý spočíva v zabudovanom náklonovom senzore v diaľkovom ovládači. Vo vodorovnej polohe ovládača sú vibrácie takmer nepoznateľné. Plynulým nakláňaním ovládača sú vibrácie plynule viac a viac intenzívne a keď je ovládač kolmo k zemi, je výkon vibrátoru maximálny. To umožňuje veľa zábavy a hier, vibrácie do rytmu hudby alebo reči, chôdze, behu a veľa ďalších možností pri milovaní i mimo domu. Druhý mód SENSE-MOTION  reaguje na rýchlosť zmeny pohybu a je ideálny na tanec.

Ďalšou dokonalosťou vývojárov LELO je systém kontroly vibrácií. V ovládači je totiž zabudovaný druhý -miniaturny vibrátor a ten vibruje úplne zhodne s Tiani podkovičkou. I keď sú oba vibrátory neuveriteľne tiché - existuje možnosť v ovládači vibrácie odpojiť a potom LED dioda vedľa tlačítok bliká presne do rytmu vibrácií. Takže pokiaľ má ovládač v moci partner na druhej strane stolu - vie úplne presne, čo sa deje vo vašej vagíne.

Súčasťou balenia je nabíjačka, saténové vrecúško, kľúč na otváranie ovládača, tužkové batérie do ovládača, vzorka špičkového lubrikantu, návody a brošňa, ktorá nenápadne spája všetkých užívateľov tejto špičkovej firmy.

Už sa stalo samozrejmosťou, že LELO vedie technologicko-materiálový boj v erotických pomôckách a vždy má určitý náskok pred ostatnými. Tiani so SENSE-MOTION  je pravdaže náskok obrovský.

 

Materiál výrobku

Materiál

Čistý silikón má veľmi tesnú molekulárnu štruktúru, vďaka ktorej odpudzuje vodu, nečistoty a baktérie. Je úžasne elastický, neporézny a hladký. Silikón môžete máčať vo vriacej vode a zaistiť tak perfektnú sterilitu. Je bez zmäkčovadiel (ftalátov), je hypoalergénny, vyznačuje sa perfektnou farebnou a tvarovou stálosťou, dobre sa čistí. Perfektne prijíma teplotu okolia a dlho si ju potom udrží. Nič lepšieho na výrobu erotických pomôcok v túto chvíľu ľudstvo nepozná. V neposlednom rade je šetrný k životnému prostrediu (ECO- friendly). To všetko z neho však zároveň robí najdrahší materiál na výrobu erotických pomôcok.

ABS je tvrdý plast, neporézny, odolný, hypoalergénny, bez chuti či zápachu a bez ohrozenia škodlivými ftalátmi. Je jednoduchý na údržbu a výborne vedie vibrácie. Môže byť potiahnutý kovom, silikónom, polyurethánom a pod. Vzhľadom k svojej tvrdosti býva hlučnejší.

Údržba

Na silikónovej časti používajte iba dezinfekcie bez alkoholu, prípadne iba teplú vodu a mydlo, žiadne agresívne prostriedky.

Lubrikant

Do styku so silikónovou časťou pomôcky môže prísť iba lubrikant na báze vody alebo špeciálny silikónový lubrikant značky BOOM.

Parametre

Minimálny priemer:
2.8 cm
Celková dĺžka:
4.2 cm
Použiteľná dĺžka:
8.4 cm
Barva:
Čierna
Pohlavie:
Muž
Žena
Pár
Erotogénna zóna:
Klitoris
Bod G
Penis
Vagína
Materiál:
Silikón + ABS
Skupina materiálov:
Silikón
Povrch:
Hladký
Ovládanie:
Na tele produktu
Diaľkové bezdrôtové
Napájanie:
Dobíjací akumulátor (USB)
Výrobca:
Vlastnosť:
Vibračné
Diaľkové ovládanie
Vodotesný
Popis a parametre
Recenzie (0)
Podobné produkty (1)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť
Popis a parametre
Recenzie (0)
Podobné produkty (1)