Lelo Hula Beads - Ocean Blue

Vibračné vajíčka - Lelo Hula Beads - Ocean Blue - LELO7545
Kód: LELO7545

Kombinácia Venušiných guličiek a vibračného vajíčko na diaľkové ovládanie!
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku Lelo Hula Beads - Ocean Blue

Hula Beads od svetovo obľúbenej a vysoko kvalitnej spoločnosti LELO sa nesie v rovnakom duchu ako ostatné produkty od tejto značky. Vysoká kvalita prevedenia, elegantný a príjemný dizajn, nápaditá funkčnosť a jednoduché použitie. To je Hula Beads od LELO.


Hula Beads nepripomína Venušine guličky len tak náhodou, skutočne ide o kombináciu napevno spojených guličiek a vajíčka. Unikátne je však diaľkové ovládanie, vďaka ktorému môžete ovládať vibrácie, ale aj rotácie! Či už Hula Beads použijete vnútorne, na vnútornú stimuláciu alebo sa budete zabávať zvonku s klitorisom, rozhodne si túto originálnu vibrujúcu mašinku zamilujete. Pri vnútornom použití je Hula Beads prispôsobená na stimuláciu bodu G.


K dispozícii je celkom 8 vibračných režimov, ktoré ľahko ovládate  cez jedno tlačidlo na diaľkové ovládanie. Produkt je samozrejme vodeodolný a ako zdroj energie využíva integrovaný akumulátor, ku ktorému dostanete v balení nabíjačku. Súčasťou balenia je tiež puzdro na uskladnenie produktu, aby bol produkt po dobu úschovy v bezpečí.


Chod na jedno nabitie je cca 1,5 hodiny, pohotovostný režim cca 90 hodín. Dosah bezdrôtového ovládania je cca 12 metrov, preto sa Hula Beads dajú použiť aj na originálne hry s partnerom.  Skúste nechať hrať sa vášho partnera pri vašej bežnej činnosti  varenie, upratovanie, alebo si naopak spríjemnite pracovnú dobu  - Hula Beads môžete kedykoľvek ľahko, rýchlo a diskrétne vypnúť!

Materiál výrobku

Materiál

Čistý silikón má veľmi tesnú molekulárnu štruktúru, vďaka ktorej odpudzuje vodu, nečistoty a baktérie. Je úžasne elastický, neporézny a hladký. Silikón môžete máčať vo vriacej vode a zaistiť tak perfektnú sterilitu. Je bez zmäkčovadiel (ftalátov), je hypoalergénny, vyznačuje sa perfektnou farebnou a tvarovou stálosťou, dobre sa čistí. Perfektne prijíma teplotu okolia a dlho si ju potom udrží. Nič lepšieho na výrobu erotických pomôcok v túto chvíľu ľudstvo nepozná. V neposlednom rade je šetrný k životnému prostrediu (ECO- friendly). To všetko z neho však zároveň robí najdrahší materiál na výrobu erotických pomôcok.

ABS je tvrdý plast, neporézny, odolný, hypoalergénny, bez chuti či zápachu a bez ohrozenia škodlivými ftalátmi. Je jednoduchý na údržbu a výborne vedie vibrácie. Môže byť potiahnutý kovom, silikónom, polyurethánom a pod. Vzhľadom k svojej tvrdosti býva hlučnejší.

Údržba

Na silikónovej časti používajte iba dezinfekcie bez alkoholu, prípadne iba teplú vodu a mydlo, žiadne agresívne prostriedky.

Lubrikant

Do styku so silikónovou časťou pomôcky môže prísť iba lubrikant na báze vody alebo špeciálny silikónový lubrikant značky BOOM.

Parametre

Minimálny priemer:
3.7 cm
Maximálny priemer:
3.8 cm
Použiteľná dĺžka:
9.8 cm
Celková dĺžka:
9.8 cm
Barva:
Modrá
Pohlavie:
Žena
Erotogénna zóna:
Vagína
Bod G
Napájanie:
Dobíjací akumulátor (USB)
AAA
Výrobca:
Vlastnosť:
Vibračné
Diaľkové ovládanie
Rotačné
Vodotesný
Materiál:
Silikón + ABS
Skupina materiálov:
Silikón
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť