Ladyshape Triangle šablóna na holenie klínu + 2 žiletky a vrecúško - Výhodné balenie!

Holenie a depilácia - Ladyshape Triangle šablóna na holenie klínu + 2 žiletky a vrecúško - Výhodné balenie! - E23713
Kód: E23713

Praktická a jednoducho použiteľná šablónka na holenie ženského klínu v trojuholníkovom štýle.
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku Ladyshape Triangle šablóna na holenie klínu + 2 žiletky a vrecúško - Výhodné balenie!

Ladyshape Triangle je jednoduchá a praktická šablóna, s pomocou ktorej si môžete ľahko a rýchlo upraviť svoj klin. Konkrétne model Triangle vytvorí sexy trojuholníček z vašich chĺpkov.


Stačí priložiť šablónu a oholiť chĺpky okolo nej. Gumová spodná časť je mäkká, s protišmykovou úpravou a prispôsobí sa telu. Rukoväť šablóny je špeciálne tvarovaná zaručuje perfektnú kontrolu a pohodlné držanie.

Stačí priložiť šablónu a oholiť chĺpky okolo nej. Gumová spodná časť je mäkká, s protišmykovou úpravou a prispôsobí sa telu. Rukoväť šablóny je špeciálne tvarovaná zaručuje perfektnú kontrolu a pohodlné držanie.

Dbajte na to, aby neboli chĺpky dlhšie viac, ako pól centimetra. Ak ich máte pred prvým použitím Ladyshape šablóny dlhšie, skráťte ich. Odporúčame použiť na holenie úzke holiace strojčeky, ideálne jednorazové, pretože vďaka nim bude linka chĺpkov úplne rovná a priama.


Upravený klin vám zdvihne sebavedomie a partnera zase poteší. Nejde o tom mať chĺpky iba zastrihnuté, ako je v dnešnej dobe už nevyhnutnosťou z estetického, ale aj hygienického hľadiska. Ide tiež o nádherný tvar, ktorý dá najavo, že ste ženou, ktorá o seba dbá a chce byť milovaná. Partner iste vašu snahu ocení.


Teraz v praktickom balení s dvoma žiletkami a vodotesným vrecúškom na skladovanie šablónky. Výhodné balenie a skvelá cena!

Materiál výrobku

Materiál

TPE je excelentne flexibilný, trvanlivý a odolný materiál. Tento typ materiálu je ideálny pre výrobu pomôcok s množstvom variácií tvarov a textúr.

Údržba

TPE je menej porézny ako materiály typu umelá koža či Jelly, ale viac porézny od silikónu, takže pri zdieľaní sa veľmi doporučuje použiť kondóm. TPR pomôcky nemôžu byť sterilizované ponorením do vriacej vody. Môžete ich oplachovať teplou vodou a špeciálnou dezinfekciou na pomôcky (Toy cleaner) alebo jemným mydlom.

Lubrikant

na báze vody, silikónu

Parametre

Minimálny priemer:
0.2 cm
Maximálny priemer:
3 cm
Použiteľná dĺžka:
6 cm
Barva:
Biela
Fialová
Pohlavie:
Žena
Výrobca:
Materiál:
TPE (termoplastický elastomer)
Skupina materiálov:
Termoplast
Plast
Vlastnosť:
Vodotesný
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť