King Size Balls Venušine guličky 178 g - žíhané

Venušine guličky - King Size Balls Venušine guličky 178 g - žíhané - 5235260000
Kód: 5235260000

Venušine guličky väčších rozmerov.
Celý popis
Skladom 1 ks, Pondelok 22. 4. u vás

7.18 €
ks
bonus club + 1 čertíkov do vernostného programu pre prihlásených
100% diskrétne dodanie
Darček v každom balíčku
Okamžité vybavenie reklamácie

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (1)

Popis výrobku King Size Balls Venušine guličky 178 g - žíhané

Jedná sa o duté guličky, v ktorých sa skrýva ďalšia spravidla kovová gulička. Tá pri pohyboch naráža na stenu vonkajšej guličky a tým dochádza k záchvevom a teda vibráciám. Tieto guľôčky sú o celý jeden centimeter v priemere väčšie a majú väčšiu dĺžku, takže sa hodia pre všetky ženy, ktorým štandardné guličky sú príliš malé a tak je príliš necítia, pre ženy po pôrode a pod.

Guličky sa ľahko čistia, stačí umyť pod teplou vodou. Pre ešte väčšiu hygienu používania doporučujeme po umytí použiť dezinfekčný prostriedok na erotické pomôcky. Guličky sú zakončené praktickým úchytom pre ľahkú manipuláciu. Tento úchyt oceníte najmä pri vyberaní guličiek.

Vaginálne vzrušivé ženy vnímajú pohyb týchto guľôčok vnútri tela ako príjemný a vzrušujúci pocit, ktoré mnohé zo žien dokáže priviesť až k orgazmu. Vedľajší a ešte zaujímavejší efekt venušiných guličiek je podvedomé, ale aj vedomé sťahovanie pošvových svalov, čím sa spevňuje panvové dno, zlepšuje sa držanie postavy a znižujú sa ľahšie formy popôrodných inkontinencií. Takéto cvičenie má vplyv aj na zvýšenie zážitku pri orgazme. Trénované pošvové svaly ocení aj váš partner pri milovaní, kedy ho vaše sťahy dovedú na vrchol rýchlejšie a intenzívnejšie.

Materiál výrobku

Materiál

Obecne platí, že PVC je ľahké, odolné voči vode, alkoholu a olejom ponúka dlhú životnosť a nevyžaduje toľko údržby. K obecným vlastnostiam patria rýchla reakcia na teplo s vysokou tepelnou stabilitou.

PVC je syntetický materiál, vyskytujúci sa v erotickom priemysle v mäkkej aj pevnej forme. Všeobecne platí, že PVC je ľahké, odolné proti vode, alkoholu, olejom, ponúka dlhú životnosť a nevyžaduje toľko údržby. To z neho robí v súčasnosti najpoužívanejšiu plastickú hmotu. Pridaním zmäkčovadiel sa stáva PVC veľmi elastickým a je tým pravým riešením pre výrobu nafukovacích panien, vibrátorov a ďalších erotických pomôcok. PVC bohužiaľ tiež uvoľňuje pomerne značný zápach.

Údržba

PVC pomôcky čistíme teplou vodou a antibakteriálnym mydlom.

Lubrikant

na báze vody, silikónu

Parametre

Maximálny priemer:
4.5 cm
Celková dĺžka:
23.5 cm
:
178
Barva:
Fialová
Pohlavie:
Žena
Erotogénna zóna:
Vagína
Výrobca:
Materiál:
PVC
Skupina materiálov:
Plast
Povrch:
Hladký
Vlastnosť:
Vodotesný
Špeciálny pohyb
Popis a parametre
Recenzie (1)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť