Hot Octopuss Pulse III SOLO - oscilačná pomôcka pre mužov (aj páry)

Masturbátory - Hot Octopuss Pulse III SOLO - oscilačná pomôcka pre mužov (aj páry) - 5883500000
Kód: 5883500000

Jedinečný vibrátor pre mužskú sólo hru, ale aj pre párové hry - nie je treba mať erekciu!
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku Hot Octopuss Pulse III SOLO - oscilačná pomôcka pre mužov (aj páry)

Úplne originálna a jedinečná erotická pomôcka, ktorá je splneným snom. Je vyrobená na účely potešiť muža, a to aj napriek tomu, že nedosiahnu erekciu, ktorá je u väčšiny masturbátorov treba.

Muži produkt Pulse môžu využívať ako samostatnú masturbačnú pomôcku, ktorá vďaka oscilácii prináša úplne novú dimenziu potešenia. Pokiaľ chcete klasickú masturbáciu, použite lubrikačný gél, Pulse však môžete využiť aj ako statickú vibračnú pomôcku, ktorá vám pomocou vibrácií bude prenášať na vaše intímne partie tie najpríjemnejšie pocity. Či už do Pulse zasuniete svoj penis či ho použijete ako masážnu pomôcku na ostatné partie, prinesie vám vždy dokonalé potešenie.

Veľkou výhodou je, že v tejto pomôcke nie je pre stimuláciu nevyhnutná erekcia, takže je naozaj vhodná pre každého - vrátane mužov, ktorí majú problém s dosiahnutím alebo udržaním erekcie. Čo je však na tejto erotickej pomôcke jedinečné a revolučné, je predovšetkým možnosť použitia v páre - stimulácia pre oboch súčasne!

Pomôcke nie je potrebné sa venovať, raz ju umiestnite a potom už sa môžete sústrediť len sami na seba. Pulse môžete využiť v polohe na koníčka, kedy je žena hore a je stimulovaná súčasne s partnerom či pri misionárskej polohe, kedy dochádza k stimulácii oboch partnerov tiež, odporúčame zhliadnuť obrázky v galérii pre lepšiu názornosť použitia.

Vďaka oscilačným vibráciám Pulse dosahuje vysokého stupňa stimulácie, na ktorý bežne dostupné masturbátory nedosiahnu. Skúste niečo nové a prineste do vášho sexuálneho života nový vánok, v tomto prípade uragán vášne!

K dispozícii je celkom 6 módov vibrácií a je 100% vodotesný.

Materiál výrobku

Materiál

Čistý silikón má veľmi tesnú molekulárnu štruktúru, vďaka ktorej odpudzuje vodu, nečistoty a baktérie. Je úžasne elastický, neporézny a hladký. Silikón môžete máčať vo vriacej vode a zaistiť tak perfektnú sterilitu. Je bez zmäkčovadiel (ftalátov), je hypoalergénny, vyznačuje sa perfektnou farebnou a tvarovou stálosťou, dobre sa čistí. Perfektne prijíma teplotu okolia a dlho si ju potom udrží. Nič lepšieho na výrobu erotických pomôcok v túto chvíľu ľudstvo nepozná. V neposlednom rade je šetrný k životnému prostrediu (ECO- friendly). To všetko z neho však zároveň robí najdrahší materiál na výrobu erotických pomôcok.

Dôležité: silikón nesmie prísť do kontaktu s iným silikónovým výrobkom, hlavne silikónovými lubrikantmi! Výsledkom je nenávratné poškodenie štruktúry povrchu výrobku.

Údržba

Silikón udržíte čistý a nepoškodený pomocou teplej vody a (antibakteriálneho) mydla alebo použitím čistiacich a dezinfekčných prostriedkov na erotické pomôcky. Dezinfekcia musí byť bez alkoholu.

Lubrikant

iba na báze vody

Parametre

Barva:
Čierna
Pohlavie:
Muž
Erotogénna zóna:
Penis
Materiál:
Silikón
Skupina materiálov:
Silikón
Napájanie:
Dobíjací akumulátor (USB)
Výrobca:
Vlastnosť:
Vibračné
Špeciálny pohyb
Typ masturbátora:
Neutrálny
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť