Hot Marathon Sprej 50 ml - Doplnok stravy

Oddialenie ejakulácie - Hot Marathon Sprej 50 ml - Doplnok stravy - s90349
Kód: s90349

Afrodiziakálny sprej pre mužov a ich lepšiu sexuálnu výdrž.
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku Hot Marathon Sprej 50 ml - Doplnok stravy

Svojim zložením zaujímavý afrodiziakálny spray, vyvinutý pre mužov a pre ich dlhšiu sexuálnu výdrž. Jeho aplikácia dodáva sexuálnu energiu vďaka prítomnosti L-arginínu a Guarany. O ďalšie predĺženie styku sa starajú výťažky zo sladkého drievka, ktoré naopak v niektorých oblastiach tlmia sexuálny zážitok a prispievajú tak k oddialeniu ejakulácie.

Ak hľadáte nové možnosti, ako zvýšiť svoj výkon a dodržať pritom diskrétnosť, oproti krémom, ktorých prítomnosť môže Váš náprotivok zaznamenať, je Marathon spray zaujímavým produktom. Prináša nové riešenia a úplne novú formulu v predĺžení sexuálneho výkonu a oddialenia ejakulácie, oproti klasickým prípravkom, ktoré ponúkajú ochladenie či mierne umŕtvenie penisu.

Aplikácia: Pre okamžitý účinok cca 30min. pred akciou odporúčame, 2x streknúť na penis vrátane žaluďa. Pred aplikáciou zatraste fľaštičkou. Maximálna odporúčaná dávka sú dve aplikácie za deň. Pri opakovanom užívaní, dosiahnete vyšší účinok.

Zloženie: Alcohol Denat., Aqua (Water), Glycerin, Menthol, Panthenol, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Mentha Arvensis Leaf Oil, Limonene, Linalool

Parametre

Objem:
50 ml
Pohlavie:
Muž
Erotogénna zóna:
Penis
Výrobca:
Typ balenia:
Sprej
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť