Fun Factory Stronic Drei Pulzačný vibrátor - modrý / Petrol pulzátor

Pulzátory - Fun Factory Stronic Drei Pulzačný vibrátor - modrý / Petrol pulzátor - ff4000374
Kód: ff4000374

Tretia generácia revolučného pulzátora pre mužov aj ženy.
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku Fun Factory Stronic Drei Pulzačný vibrátor - modrý / Petrol pulzátor

Tretia rada pulzátora, presne tam spadá inovatívna erotická hračka nemeckého výrobcu Fun Factory, ktorá posúva hranice dráždivej stimulácie opäť o trochu ďalej. Už samotný pulzátor by sa dal považovať za revolučný výrobok. Namiesto tradičných vibrácií sú totiž pulzátory vybavené zariadením, ktoré nimi pohybuje dopredu a dozadu. Vierohodne tak simulujú pohyby, aké cítime pri pohlavnom styku.


Predchodci Stronic Drei sú Stronic Eins a Stronic Zwei. Pulzátor Stronic Drei stojí po ich boku, no vďaka svojmu tvarovaniu je oveľa účinnejší.  Má drážkované telo, vďaka ktorému sa zvyšuje stimulačný efekt a jeho  mierne vyklenutá hlava je navrhnutá tak, aby bez problémov našla a dráždila bod G. Zábavu so Stronic Drei si nemusia užívať iba ženy, je to hračka, po ktorej môžu siahnuť aj muži, ktorí majú radi análne dráždenie.


Silný a pôsobivý Stronic Drei ponúka skutočne intenzívnu stimuláciu a disponuje desiatimi pulznými programami. Ovládanie je jednoduché, keď ho chcete rýchlo zapnúť alebo vypnúť  stačí stlačiť tlačidlo FUN. Pulzátor disponuje taktiež zámkom kláves, ktorý napomáha bezpečnej preprave.

Silný a pôsobivý Stronic Drei ponúka skutočne intenzívnu stimuláciu a , keď ho chcete rýchlo zapnúť alebo vypnúť  stačí stlačiť tlačidlo FUN. Pulzátor disponuje taktiež zámkom kláves, ktorý napomáha bezpečnej preprave.

Pulzátor má v sebe zabudovaný akumulátor preto nie je potrebné dokupovať batérie. K nabíjaniu sa používa magnetická nabíjačka, ktorá je unikátnym, technickým patentom na nabíjanie vibrátorov rady click 'N' Charge. Nabíjací adaptér s magnetickou koncovkou sa jednoducho priloží na nabíjacie kontakty pulzátora a tým dôjde k nabíjaniu vnútorného akumulátora bez potreby konektorov a dierok.


Stronic Drei je taktiež vyrobený z lekárskeho silikónu tej najvyššej kvality a je 100% vodovzdorný. Zážitky z pulzovania si tak môžete dopriavať aj vo vani alebo v sprche. Moderný a dizajnovo veľmi vydarený  Stronic Drei ma dĺžku 23,9 cm a jeho priemer  je 4 cm.

Odporúčame recenziu zo stránky www. eroticke-pomucky.cz k tomuto modelu.

Materiál výrobku

Materiál

Čistý silikón má veľmi tesnú molekulárnu štruktúru, vďaka ktorej odpudzuje vodu, nečistoty a baktérie. Je úžasne elastický, neporézny a hladký. Silikón môžete máčať vo vriacej vode a zaistiť tak perfektnú sterilitu. Je bez zmäkčovadiel (ftalátov), je hypoalergénny, vyznačuje sa perfektnou farebnou a tvarovou stálosťou, dobre sa čistí. Perfektne prijíma teplotu okolia a dlho si ju potom udrží. Nič lepšieho na výrobu erotických pomôcok v túto chvíľu ľudstvo nepozná. V neposlednom rade je šetrný k životnému prostrediu (ECO- friendly). To všetko z neho však zároveň robí najdrahší materiál na výrobu erotických pomôcok.

ABS je tvrdý plast, neporézny, odolný, hypoalergénny, bez chuti či zápachu a bez ohrozenia škodlivými ftalátmi. Je jednoduchý na údržbu a výborne vedie vibrácie. Môže byť potiahnutý kovom, silikónom, polyurethánom a pod. Vzhľadom k svojej tvrdosti býva hlučnejší.

Údržba

Na silikónovej časti používajte iba dezinfekcie bez alkoholu, prípadne iba teplú vodu a mydlo, žiadne agresívne prostriedky.

Lubrikant

Do styku so silikónovou časťou pomôcky môže prísť iba lubrikant na báze vody alebo špeciálny silikónový lubrikant značky BOOM.

Parametre

Minimálny priemer:
3.6 cm
Celková dĺžka:
23.9 cm
Maximálny priemer:
4.2 cm
Barva:
Modrá
Pohlavie:
Žena
Erotogénna zóna:
Bod G
Vagína
Materiál:
Silikón + ABS
Skupina materiálov:
Silikón
Napájanie:
Dobíjací akumulátor (USB)
Výrobca:
Vlastnosť:
Vodotesný
Vibračné
Prirážanie
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť