Fun Factory B Balls Análne venušine guličky - čierne/šedé

Nevibračné análne kolíky - Fun Factory B Balls Análne venušine guličky - čierne/šedé - ff39008
Kód: ff39008

Kvalitná análna pomôcka, ktorá inovuje možnosti análneho potešenia.
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku Fun Factory B Balls Análne venušine guličky - čierne/šedé

Táto skvelá erotická pomôcka je určená ako pre ženy, tak aj pre mužov. Pomôcka má vzhľad dvoch guličiek na seba na pevno napojených, z ktorých každá má v sebe ľahkú vnútornú guličku, ktorá je v pohybe, ak je používateľ aktívny. Tieto pohyby vytvárajú príjemný pocit vnútornej masáže a vlny vzrušenia budú prichádzať jedna za druhou.


Análne guličky majú kvapkovitý tvar pre jednoduché a príjemné zasunutie a pre bezpečné análne použitie sú zakončené tvarovanou zábranou. Análne venušine guličky je možné využiť hneď niekoľkými rôznymi spôsobmi:


Muži si túto pomôcku môžu pomocou lubrikačného gélu zaviesť do análneho otvoru a guličky budú stimulovať nielen análny vchod, ktorý je veľmi vzrušivý, ale aj prostatu. Táto stimulácia vyvolá dlhotrvajúce vzrušenie a je možné ju využiť aj pri samotnom pohlavnom styku, kedy pohyby vyvolajú ešte intenzívnejšiu stimuláciu a hlbší zážitok.


Ženám tieto špeciálne guličky umožňujú dvojité potešenie v kombinácii s ďalšou erotickou hračkou alebo partnerom. Počas pohlavného styku sa intenzita pohybu guličiek zvýši, navyše pre partnera budú pohyby guličiek tiež citeľné a môžu ho jemne stimulovať. Ďalším výrazným efektom je aj zúženie vagíny partnerky, čo väčšina mužov oceňuje z dôvodu silnejšej stimulácie penisu. Ženy môžu análne guličky navyše využiť aj klasickým spôsobom - zavedením do pošvy.


Guličky sú vyrobené zo 100% lekárskeho silikónu, ktorý je veľmi príjemný na dotyk a vnútorné guličky sú vyrobené z ABS plastu. Pomôcka je 100% vodotesná, preto ju môžete využiť aj k vodným erotickým hrám vo vani alebo v sprche.


Doprajte si jedinečnú erotickú hračku, ktorá oživí a ešte skvalitní váš partnerský sexuálny život alebo spríjemní vaše súkromné erotické hry!

Materiál výrobku

Materiál

Čistý silikón má veľmi tesnú molekulárnu štruktúru, vďaka ktorej odpudzuje vodu, nečistoty a baktérie. Je úžasne elastický, neporézny a hladký. Silikón môžete máčať vo vriacej vode a zaistiť tak perfektnú sterilitu. Je bez zmäkčovadiel (ftalátov), je hypoalergénny, vyznačuje sa perfektnou farebnou a tvarovou stálosťou, dobre sa čistí. Perfektne prijíma teplotu okolia a dlho si ju potom udrží. Nič lepšieho na výrobu erotických pomôcok v túto chvíľu ľudstvo nepozná. V neposlednom rade je šetrný k životnému prostrediu (ECO- friendly). To všetko z neho však zároveň robí najdrahší materiál na výrobu erotických pomôcok.

ABS je tvrdý plast, neporézny, odolný, hypoalergénny, bez chuti či zápachu a bez ohrozenia škodlivými ftalátmi. Je jednoduchý na údržbu a výborne vedie vibrácie. Môže byť potiahnutý kovom, silikónom, polyurethánom a pod. Vzhľadom k svojej tvrdosti býva hlučnejší.

Údržba

Na silikónovej časti používajte iba dezinfekcie bez alkoholu, prípadne iba teplú vodu a mydlo, žiadne agresívne prostriedky.

Lubrikant

Do styku so silikónovou časťou pomôcky môže prísť iba lubrikant na báze vody alebo špeciálny silikónový lubrikant značky BOOM.

Parametre

Minimálny priemer:
3.2 cm
Maximálny priemer:
3.6 cm
Celková dĺžka:
12.5 cm
Barva:
Čierna
Pohlavie:
Muž
Žena
Erotogénna zóna:
Anál
Výrobca:
Materiál:
Silikón + ABS
Skupina materiálov:
Silikón
Vlastnosť:
Vodotesný
Špeciálny pohyb
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť