Fifty Shades of Grey - sklenené dildo

Obojstranné dildá, dvojité - Fifty Shades of Grey - sklenené dildo - 5050300000
Kód: 5050300000

Exkluzívne sklenené dildo pre potešenie ako z Päťdesiat odtieňov sivej, inšpirujte sa!
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku Fifty Shades of Grey - sklenené dildo

Trilógia Päťdesiat odtieňov si získala čitateľov po celom svete. Erotické fantázie, ktoré sa môžu odohrávať dnes a denne vo vašom živote, si veľa párov chce splniť. Užite si túto možnosť a upustite fantázii s produktmi z originálnej kolekcie päťdesiat odtieňov!


Dajte oddych klasickému vibrátoru a skúste niečo nové! Originálny sklenený vibrátor je pripravený dopriať vám neuveriteľné potešenie. Tento model je určený na vaginálne potešenie a zasúvať ho môžete z oboch strán, záleží na vašej chuti!


Doprajte si originálny materiál a textúru pri hľadaní  a stimulácii bodu G! tento  semi-realistický tvar si vás okamžite získa, zvlášť, keď budete ľubovoľne kombinovať obe strany. Tento experiment si užijete! Orgazmus bude dokonalou extázou!  Vibrátor je vyrobený zo silného a odolného borosilikátového skla, ktoré z neho robí univerzálny nástroj potešenia.


Vďaka svojmu prevedeniu tiež umožňuje zahriatie alebo ľahké schladenie, ktoré vaše citlivé nervové zakončenia dokonale pobláznia a vám rozšíri vaše sexuálne obzory.  Tento materiál je kompatibilný so všetkými druhmi lubrikantov, olejov a krémov takže sa ponúka priestor pre vašu fantáziu, priestor pre najrôznejšie erotické radovánky.


Skúste sklenený vibrátor! Nezáleží či ste začiatočník alebo pokročilý užívateľ. Súčasťou balenia je aj saténové vrecúško pre úschovu vibrátora, keď ho práve nepoužívate.


Tento produkt je súčasťou oficiálnej série Fifty Shades of Grey, ktorá je schválená samotnou autorkou tohto románu E. L. James (román je súčasťou trilógie Fifty Shades).

Materiál výrobku

Materiál

Pridanie bóru veľmi znižuje stres materiálu pri náhlej zmene teploty, alebo nárazu, ako to poznáme u bežného skla. Zabraňuje tiež vlastnosti skla trieštiť sa na jemné malé kúsky. Pyrex je tvrdý materiál s vysokou chemickou odolnosťou a špičkovými mechanickými vlastnosťami. Je úplne hladký, neporézny, antialergénny. Vyžaduje minimálne množstvo lubrikantu, vynikajúco kĺže.

Údržba

Ľahko umyte vodou a mydlom, či špeciálnym roztokom na dezinfekciu erotických pomôcok.

Lubrikant

na báze vody, silikónu, oleja

Parametre

Minimálny priemer:
3 cm
Maximálny priemer:
3.5 cm
Použiteľná dĺžka:
16.5 cm
Celková dĺžka:
19.1 cm
Barva:
Transparentná
Pohlavie:
Žena
Erotogénna zóna:
Vagína
Anál
Výrobca:
Vlastnosť:
Vodotesný
Obojstranný
Materiál:
Pyrex (tvrdené borosilikátové sklo)
Skupina materiálov:
Sklo
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť