Fifty Shades of Grey - silikónové guličky

Venušine guličky - Fifty Shades of Grey - silikónové guličky - 5049980000
Kód: 5049980000

Venušine guličky z kolekcie Päťdesiat odtieňov na masáž ale aj erotické dobrodružstvo.
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku Fifty Shades of Grey - silikónové guličky

Trilógia päťdesiat odtieňov si získala čitateľov po celom svete. Erotické fantázie, ktoré sa môžu odohrávať dnes a denne vo vašom živote, si veľa párov chce splniť. Užite si túto možnosť a upustite fantázii s produktmi z originálnej kolekcie päťdesiat odtieňov!


Saténové putá pevne spojené kovovou karabínou sú ideálne pre erotické hry vo vašej spálni, ale aj inde, kde vám to fantázia umožní. Putá sú príjemné, dobre držia, ale zároveň nehrozí, že by nešli rozopnúť - nezamykajú sa na kľúčik.


Vyskúšajte si vaše tajné erotické sny, na ktoré ste doposiaľ narazili iba v knihe päťdesiat odtieňov sivej! Inšpirujte sa a skúste nepoznané vzrušenie z obmedzeného pohybu, potrápte partnera či partnerku!
Hladké silikónové telo skrýva dve ťažké guličky z ABS materiálu, ktoré sa ako celok zavádzajú do vagíny. Vďaka najrôznejším pohybom či cápaniu partnerky po zadočku  sa guličky pohybujú a spôsobujú jemné vibrácie, ktoré môže spôsobiť orgazmus.  Tiež mieria na bod G, ktorý je vibrátorom ťažšie nájsť. Guličky môžete využiť pri bežnej dennej činnosti, pre príjemnú stimuláciu ale aj ako predohru pri partnerských radovánkach.  Záleží len na vás a vašej fantázii! Veľkosť a tvar je designovaný pre ľahké použitie a pohodlné nosenie. Využite tieto guličky pre sexuálne potešenie a vaše sexuálne zdravie!


Vďaka pravidelnému používaniu a posilňovaniu môžete zosilnieť svaly panvového dna a výrazne tak obmedziť niektoré ženské zdravotné problémy, ako je napríklad inkontinencia a podobne.  Obzvlášť vhodné je cvičenie s guličkami po pôrode. Ďalším výsledkom pravidelného používaniu môže byť zintenzívnenie vášho orgazmu a dĺžka vašich orgazmov. Stačí vykonávať jednoduché cvičenia panvového dna pri nosení a už čoskoro  budete cítiť  zmeny, ktoré vám zlepšia sexuálny život.  Každá gulička váži 32 g. celková hmotnosť je 64 g. Guličky sú dodávané v krásnej taštičke, v ktorej ich môžete bezpečne uchovávať, keď ich práve nepoužívate.


Pri čistení je možné vnútorné ABS guličky odstrániť a tak guličky dokonale vyčistiť. Dôkladné vyčistenie guličiek je nutné po každom použití a ideálne i pred použitím.

Kegelove cvičenie
Cviky sú ľahko vykonateľné. Jednoducho zovriete pošvu okolo guličiek, ktoré máte vložené vo vnútri vagíny. Snažte sa ich udržať aj pri ľahkom ťahaní za šnúrku  von z pošvy. Pravidelne guličky zovrite a po chvíli zase uvoľnite. Opakujte tento cvik 10  - 15 krát za sebou a snažte sa cvičiť dvakrát alebo trikrát denne.
Tento produkt je súčasťou oficiálnej série Fifty Shades of Grey, ktorá je schválená samotnou autorkou tohto románu.

Materiál výrobku

Materiál

Čistý silikón má veľmi tesnú molekulárnu štruktúru, vďaka ktorej odpudzuje vodu, nečistoty a baktérie. Je úžasne elastický, neporézny a hladký. Silikón môžete máčať vo vriacej vode a zaistiť tak perfektnú sterilitu. Je bez zmäkčovadiel (ftalátov), je hypoalergénny, vyznačuje sa perfektnou farebnou a tvarovou stálosťou, dobre sa čistí. Perfektne prijíma teplotu okolia a dlho si ju potom udrží. Nič lepšieho na výrobu erotických pomôcok v túto chvíľu ľudstvo nepozná. V neposlednom rade je šetrný k životnému prostrediu (ECO- friendly). To všetko z neho však zároveň robí najdrahší materiál na výrobu erotických pomôcok.

ABS je tvrdý plast, neporézny, odolný, hypoalergénny, bez chuti či zápachu a bez ohrozenia škodlivými ftalátmi. Je jednoduchý na údržbu a výborne vedie vibrácie. Môže byť potiahnutý kovom, silikónom, polyurethánom a pod. Vzhľadom k svojej tvrdosti býva hlučnejší.

Údržba

Na silikónovej časti používajte iba dezinfekcie bez alkoholu, prípadne iba teplú vodu a mydlo, žiadne agresívne prostriedky.

Lubrikant

Do styku so silikónovou časťou pomôcky môže prísť iba lubrikant na báze vody alebo špeciálny silikónový lubrikant značky BOOM.

Parametre

Maximálny priemer:
3.6 cm
Použiteľná dĺžka:
10.8 cm
Celková dĺžka:
17.1 cm
:
64
Barva:
Šedá
Pohlavie:
Žena
Erotogénna zóna:
Vagína
Výrobca:
Materiál:
Silikón + ABS
Skupina materiálov:
Silikón
Plast
Vlastnosť:
Vodotesný
Špeciálny pohyb
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť