Fifty Shades of Grey - Nastaviteľné škripce na bradavky

Svorky a prísavky na bradavky - Fifty Shades of Grey - Nastaviteľné škripce na bradavky - 5305900000
Kód: 5305900000

Vzrušenie z bolesti, ktoré však neprekračuje medzu...
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku Fifty Shades of Grey - Nastaviteľné škripce na bradavky

Trilógia päťdesiat odtieňov si získala čitateľov po celom svete. Erotické fantázie, ktoré sa môžu odohrávať dnes a denne vo vašom živote, si veľa párov chce splniť. Užite si túto možnosť a upustite fantázii s produktmi z originálnej kolekcie päťdesiat odtieňov!


Oddajte sa vzrušeniu a bolesti zároveň! Nastaviteľné tlakové rukoväte vám umožňujú stupňovať bolesť a je možné sa tak sama sebou alebo  partnerom (či partnerkou) nechať trápiť, až pokiaľ budete prosiť o zľutovanie!


Vzrušujúce fantázie sa  môžu stať skutočnosťou. Teraz sa môže odohrať príbeh Any a pána Greya priamo vo vašej spálni. Nežné až bolestivé trápenie pomocou nastaviteľných svoriek na bradavky vám umožní nahliadnuť do sveta nežného SM, ktoré praktizujú milióny ľudí po celom svete.   Ide totiž o prirodzenú súčasť sexu!

Na konci svoriek nájdete malé kovové závažie , čo umožňuje ďalšiu dimenziu vzrušenia, keď budú pôsobiť.  Svorky ide ľahko dať dole  v prípade, že hra prekročí vašu hranicu. Taktiež je možné veľmi jemne voliť stupeň stimulácie. 

Ideálne pre použitie v rámci postupnej zmyslovej hry, sama/sám či s partnerom/partnerkou. Nenechajte sa totiž pomýliť, tieto svorky môžu byť použité na dámske ale aj na pánske bradavky. Vyskúšajte citlivosť svojich bradaviek!


Súčasťou balenia je i taštička na úschovu produktu, keď ho práve nepoužívate.


Tento produkt je súčasťou oficiálnej série Fifty Shades of Grey, ktorá je schválená samotnou autorkou tohto románu E. L. James (román je súčasťou trilógie Fifty Shades).

Materiál výrobku

Materiál

Čistý silikón má veľmi tesnú molekulárnu štruktúru, vďaka ktorej odpudzuje vodu, nečistoty a baktérie. Je úžasne elastický, neporézny a hladký. Silikón môžete máčať vo vriacej vode a zaistiť tak perfektnú sterilitu. Je bez zmäkčovadiel (ftalátov), je hypoalergénny, vyznačuje sa perfektnou farebnou a tvarovou stálosťou, dobre sa čistí. Perfektne prijíma teplotu okolia a dlho si ju potom udrží. Nič lepšieho na výrobu erotických pomôcok v túto chvíľu ľudstvo nepozná. V neposlednom rade je šetrný k životnému prostrediu (ECO- friendly). To všetko z neho však zároveň robí najdrahší materiál na výrobu erotických pomôcok.

Dôležité: silikón nesmie prísť do kontaktu s iným silikónovým výrobkom, hlavne silikónovými lubrikantmi! Výsledkom je nenávratné poškodenie štruktúry povrchu výrobku.

Údržba

Silikón udržíte čistý a nepoškodený pomocou teplej vody a (antibakteriálneho) mydla alebo použitím čistiacich a dezinfekčných prostriedkov na erotické pomôcky. Dezinfekcia musí byť bez alkoholu.

Lubrikant

iba na báze vody

Parametre

Barva:
Strieborná
Pohlavie:
Muž
Žena
Erotogénna zóna:
Prsia a bradavky
Výrobca:
Materiál:
Silikón
Skupina materiálov:
Kov
Vlastnosť:
Vodotesný
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť