Fifty Shades Darker: Päťdesiat odtieňov temnoty - E. L. James

Erotické knihy - Fifty Shades Darker: Päťdesiat odtieňov temnoty - E. L. James - odstintemnoty
Kód: odstintemnoty

Druhá časť erotickej série Päťdesiat odtieňov, svetový bestseller.
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku Fifty Shades Darker: Päťdesiat odtieňov temnoty - E. L. James

Táto kniha je jedinečná vďaka spôsobu, ktorým dokáže čitateľa odviesť  do temných fantázií pána Christiana Greya  a Anastasie. Anastasia spolu s ním padá ešte nižšie a hlbšie do jeho podivných intríg, neskutočných fantázií a hlavne neobyčajne vynaliezavých sexuálnych praktík. 

Koniec prvého diela zvádzal  k myšlienke, že medzi Anou a Christianom všetko skončilo. Ana bola tá, ktorá sa rozhodla opustiť ho. Teraz sa  cíti osamelá a túži po mužovi, ktorý  prepadol kúzlu BDSM.  Christianovi tiež nie je ľahostajné, že Anu nemá po ruke, kedykoľvek sa mu zachce. Je to predsa hračka! Christian urobí prvý krok a ozve sa...


Päťdesiat odtieňov temnoty rozohráva ďalšie, nové a nemenej vzrušujúce scény. Táto kniha je plná prekvapení a nečakaných zvratov. Christian je pripravený opustiť svoje temné chúťky len preto lebo to čo skutočne chce, to po čom zúfalo túži  je jedine Ana.  Tá už priznala, že Christiana miluje, ale je to, čo Christian skutočne cíti k Ane skutočná láska?  Kto by sa bál, že táto kniha skĺzne do role sladkého románu nemusí mať žiadne obavy.  Toto rozhodne nie je koniec posvätnej červenej komnaty bolesti, ktorá je plná erotických hračiek a dýcha na vás svojou zmyselnosťou. V tejto knihe sa dozviete viac o pozadí toho, ako vznikli Christianove sadomasochistické túžby a praktiky. Čo stojí za jeho nechuťou k nežným dotykom mimo určený priestor?


Okrem mnohých strán plných erotiky je v tomto pokračovaní knihy Päťdesiat odtieňov sivej viac priestoru pre romantiku. Pokiaľ vás prvý diel uchvátil tak, ako milióny iných, nebojte sa, nebudete o nič ukrátený v tomto pokračovaní.


Päťdesiat odtieňov temnoty je kniha, ktorú musíte mať!

Parametre

Pohlavie:
Muž
Žena
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť