Fifty Shades Darker - ocelové stimulačné koliečko

BDSM doplnky - Fifty Shades Darker - ocelové stimulačné koliečko - 5256500000
Kód: 5256500000

Ocelové stimulačné koliečko z oficiálnej kolekcie Päťdesiat odtieňov temnoty.
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku Fifty Shades Darker - ocelové stimulačné koliečko

Oceľové stimulačný koliesko je neobvyklá a pritom veľmi účinná hračka, pri použití ktorej sa nemusíte vyhnúť žiadnej časti tela vášho partnera. Kúpte si toto stimulačné koliesko z oficiálnej kolekcie Päťdesiat odtieňov temnoty a zahrňte partnera pichľavými pocitmi, ktorých docielite prechádzaním po koži pomocou 22 hrotov. Najprv jemnými dotykmi partnera len ľahko pošteklite a potom trochu pritlačte. Obaja budete prekvapení, akú odozvu vyvolá dráždenie najrôznejších erotogénnych zón.


Stimulačné koliesko je vyrobený z kovu, ktorý neobsahuje nikel. Je preto hypoalergénne a vaše hry sa tak môžu rozvinúť do naozajstnej adrenalínovej búrky. Jeho dĺžka, nízka váha a ergonomicky tvarovaná rukoväť - to všetko pomôže priviesť vás alebo vášho partnera do úplne novej dimenzie erotických hier.


Pri bežnom použití nehrozí poškodenie kože. Vyvíjanie príliš silného tlaku by ale mohlo partnerovi alebo partnerke ublížiť.


Tento produkt je súčasťou oficiálnej série Fifty Shades Darker, ktorá je schválená samotnou autorkou tohto románu E.L. James (román je súčasťou trilógie Fifty Shades).

 

Materiál výrobku

Materiál

Špeciálna čistá oceľ, ktorá nekoroduje a nepodlieha chemickým vplyvom. Okrem šperkov, ozdôb a lekárskych nástrojov sa z nej vyrábajú aj niektoré erotické pomôcky. Patrí medzi najbezpečnejšie a najčistejšie materiály. Nehrozia žiadne alergie.

Údržba

K dezinfekcii je možné používať aj prípravky obsahujúce alkohol. Je možné produkty aj vyvariť. Možné použiť ľubovoľný druh lubrikantu.

Lubrikant

Možné použiť ľubovoľný druh lubrikantu.

Parametre

Celková dĺžka:
18.5 cm
Barva:
Strieborná
Pohlavie:
Muž
Žena
Výrobca:
Materiál:
Chirurgická oceľ
Skupina materiálov:
Kov
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť