Fetish Fantasy Hollow Strap-On Vibračný nástavec na penis s maskou

Nasadzovacie penisy, strap-on - Fetish Fantasy Hollow Strap-On Vibračný nástavec na penis s maskou - dc44191
Kód: dc44191

Unisex vibračný nástavec na penis, s maskou na zakrytie očí.
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku Fetish Fantasy Hollow Strap-On Vibračný nástavec na penis s maskou

Tento vibračný nástavec na penis má niekoľko možností využitia. Je unisex, preto ho môže použiť ako žena, tak i muž. Nástavec môže byť použitý ako pomocník pri nedostatočnej erekcii muža alebo pri menšej veľkosti penisu vášho partnera. Tiež však môže byť použitý len pre spestrenie erotických hier partnerov.

Vibračný nástavec v tvare dobre vyvinutého penisu má realistickú veľkosť, vyzerá skvele, dobre padne ako mužom, tak aj ženám a pri používaní dokonale drží na svojom mieste. Ovládacie zariadenie je pripevnené pre vaše väčšie pohodlie na pásku tohto nadstavca. Vibrátor sa ovláda jednoducho pomocou otáčavého kolieska na ovládanie. Vibrátor má dĺžku 25 cm a priemer max. 5 cm. Pre lepšiu stimuláciu je mierne tvarovaný a má aj vystupujúce žilkovanie.

Tento super penis uspokojí každú ženu! K jeho chodu sú potrebné dve AA batérie, ktoré nie sú súčasťou balenia. V tomto zaujímavom balíčku nájdete navyše masku na zakrytie očí. Dá sa použiť pre praktiky SM alebo len pre väčšie zapojenie fantázie používateľa. Vďaka tejto látkovej maske na vašich očiach sa zvýši vaše vnímanie na maximum. Budete tak mať možnosť perfektne si užiť každý dotyk partnera a vzrušujúce vibrácie umelého penisu. Veľkou výhodou je, že partner môže svoju partnerku dokonale uspokojiť aj pri poklese svojej erekcie a nebude tak musieť byť na rozpakoch ani pri veľmi dlhom milovaní. Užite si krásne a bezproblémové erotické hry so svojím partnerom!

Materiál výrobku

Materiál

Obecne platí, že PVC je ľahké, odolné voči vode, alkoholu a olejom ponúka dlhú životnosť a nevyžaduje toľko údržby. K obecným vlastnostiam patria rýchla reakcia na teplo s vysokou tepelnou stabilitou.

PVC je syntetický materiál, vyskytujúci sa v erotickom priemysle v mäkkej aj pevnej forme. Všeobecne platí, že PVC je ľahké, odolné proti vode, alkoholu, olejom, ponúka dlhú životnosť a nevyžaduje toľko údržby. To z neho robí v súčasnosti najpoužívanejšiu plastickú hmotu. Pridaním zmäkčovadiel sa stáva PVC veľmi elastickým a je tým pravým riešením pre výrobu nafukovacích panien, vibrátorov a ďalších erotických pomôcok. PVC bohužiaľ tiež uvoľňuje pomerne značný zápach.

Údržba

PVC pomôcky čistíme teplou vodou a antibakteriálnym mydlom.

Lubrikant

na báze vody, silikónu

Parametre

Minimálny priemer:
4 cm
Celková dĺžka:
25 cm
Maximálny priemer:
5 cm
Barva:
Telová
Pohlavie:
Muž
Napájanie:
AA
Materiál:
PVC
Skupina materiálov:
Plast
Výrobca:
Vlastnosť:
Vibračné
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť