Feelz Toys Gino Vibrátor - modrý

Vibrátory na G-bod - Feelz Toys Gino Vibrátor - modrý - E21308
Kód: E21308

Príjemný vibrátor na stimuláciu bodu G a celkové potešenie.
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku Feelz Toys Gino Vibrátor - modrý

Špecifiká vysoko kvalitného vibrátora Feelz Toys Gino navrhnutého na stimuláciu bodu G sú nasledujúce: je mäkký, ohybný a skvelo drží tvar. Čím to je? Je vyrobený z materiálu, ktorý je pre vibrátory ideálny – zo 100% silikónu,  je veľmi jemný a hebký na dotyk, podobný ľudskej koži. Erotické pomôcky vytvorené zo silikónu sa ľahko prispôsobujú každému záhybu tela. Vibrátor nikde netlačí a je zároveň natoľko pevný, aby dráždil presne tam, kde sa vám to páči. Silikón je na viac zdravotne nezávadný, hypoalergénny a veľmi bezpečný. Jeho ďalšou výhodou je to, že sa ľahko zahreje a zostane teplý dlhšie než iné materiály.


Vibrátor Feelz Toys Gino sa chvály rozmermi 16 cm krát 3,5 cm. Na pôsobivejšiu stimuláciu je mierne zvlnený a má ľahko zahnutý koniec, ktorý poslúži k dráždeniu bodu G. Tento moderný vibrátor s elegantným dizajnom je veľmi výkonný a ultra tichý so 7 režimami ( typy vibrácií, 4 typy pulzných vibrácií). Pokiaľ si zvolíte prvý stupeň vibrácií, pocítite ľahké dráždenie, takmer nepoznateľné. Druhý stupeň pocítite viac a tretí už je veľmi silný. Celá táto škála je vyvážená a plne postačujúca. Pod pulznými vibráciami si predstavte zosilňujúce a slabnúce vlny, ktoré prechádzajú plynule a v pravidelných intervaloch. Vybrať si môžete silné vibračné rázy s krátkym intervalom nečinnosť alebo vibrácie v plnej sile, ktoré sa postupne menia v slabšie dráždenie. Ako bonus má tento účinný erotický pomocník naprogramovaný mód,  kedy ide na plné otáčky, zastaví sa a potom trikrát znateľne zavibruje. Na očistenie postačí obyčajné mydlo a teplá voda.  K napájaniu sú potrebné dve AAA batérie.

Materiál výrobku

Materiál

Čistý silikón má veľmi tesnú molekulárnu štruktúru, vďaka ktorej odpudzuje vodu, nečistoty a baktérie. Je úžasne elastický, neporézny a hladký. Silikón môžete máčať vo vriacej vode a zaistiť tak perfektnú sterilitu. Je bez zmäkčovadiel (ftalátov), je hypoalergénny, vyznačuje sa perfektnou farebnou a tvarovou stálosťou, dobre sa čistí. Perfektne prijíma teplotu okolia a dlho si ju potom udrží. Nič lepšieho na výrobu erotických pomôcok v túto chvíľu ľudstvo nepozná. V neposlednom rade je šetrný k životnému prostrediu (ECO- friendly). To všetko z neho však zároveň robí najdrahší materiál na výrobu erotických pomôcok.

ABS je tvrdý plast, neporézny, odolný, hypoalergénny, bez chuti či zápachu a bez ohrozenia škodlivými ftalátmi. Je jednoduchý na údržbu a výborne vedie vibrácie. Môže byť potiahnutý kovom, silikónom, polyurethánom a pod. Vzhľadom k svojej tvrdosti býva hlučnejší.

Údržba

Na silikónovej časti používajte iba dezinfekcie bez alkoholu, prípadne iba teplú vodu a mydlo, žiadne agresívne prostriedky.

Lubrikant

Do styku so silikónovou časťou pomôcky môže prísť iba lubrikant na báze vody alebo špeciálny silikónový lubrikant značky BOOM.

Parametre

Maximálny priemer:
3.5 cm
Celková dĺžka:
16 cm
Barva:
Modrá
Pohlavie:
Žena
Erotogénna zóna:
Vagína
Bod G
Materiál:
Silikón + ABS
Skupina materiálov:
Silikón
Napájanie:
AAA
Výrobca:
Vlastnosť:
Vibračné
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť