Eregma Max power 100+20 tbl. zdarma

Povzbudenie libida - Eregma Max power 100+20 tbl. zdarma - eregma04
Kód: eregma04

Prírodný prostriedok pre podporu sexuálnych funkcií.
Celý popis
Skladom > 5 ks, Zajtra u vás

24.12 €
ks
bonus club + 2 čertíkov do vernostného programu pre prihlásených
100% diskrétne dodanie
Darček v každom balíčku
Okamžité vybavenie reklamácie

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (2)

Popis výrobku Eregma Max power 100+20 tbl. zdarma

Kedy pomáha:

  • zvyšuje sexuálnu aktivitu
  • zvyšuje libido, zvyšuje hladinu testosterónu, skvalitňuje a predlžuje erekciu,
  • podporuje plodnosť - u mužov zvyšuje počet, kvalitu a pohyblivosť spermií, u žien zvyšuje schopnosť otehotnenia a dozrievania vajíčka,
  • pôsobí priaznivo na hormonálnu hladinu u mužov a žien (menštruačné ťažkosti, problémy v menopauze, znížené libido),
  • pôsobí proti stresu a pocitom úzkosti,
  • odstraňuje únavu a pocit celkovej vyčerpanosti,
  • zvyšuje vytrvalosť, odolnosť, koncentráciu, vitalitu a pamäť,
  • zlepšuje metabolizmus tukov, znižuje hladinu cholesterolu, posilňuje srdce (prevencia infarktu a mozgovej mŕtvice),
  • pôsobí priaznivo na cievny systém a zlepšuje periférne prekrvenie predovšetkým mozgu a končatín,
  • stabilizuje výkyvy hladiny krvného cukru - veľmi vhodný pre diabetikov,
  • zvyšuje vylučovanie žlče, zlepšuje činnosť pečene a zažívanie,
  • zlepšuje funkciu slizníc zažívacieho ústrojenstva a močových ciest,
  • zvyšuje imunitu organizmu,
  • znižuje vypadávanie vlasov a zlepšuje ich kvalitu,
  • brzdí zápalové procesy v pohybovom aparáte,
  • zvyšuje nárast svalovej hmoty a zvyšuje fyzickú výkonnosť - veľmi vhodné pre športovcov,
  • spomaľuje starnutie organizmu.
     
Účinok prípravku je komplexný
Zlepšuje energetické procesy v bunkách, čo vedie k zvýšeniu obsahu energie. Koenzym Q10 sa veľmi intenzívne podieľa na regenerácii buniek a zvýšení energetických zásob, resp. bunkovej energie. Účinné vstrebávanie koenzymu Q 10 je podporené špeciálnou technológiou výroby (mikronizácia) a prídavkom extraktu bylín (Sarsaparilla a Tribulus terrestris).
 
Na organizmus pôsobí antioxidačne
V organizme bežne vznikajú reaktívne formy kyslíku a dusíku, tzv. voľné radikály. Ak sú v nadbytočnom množstve, a pôsobia dlhodobo, organizmus poškodzujú. Ich obsah sa zvyšuje napr. fajčením, konzumáciou alkoholu, nadmerným príjmom potravy a stresom. Koenzym Q10, vitamín E, silymarin a selen znižujú hladinu týchto voľných radikálov a reaktívnych molekúl, čo je veľmi dôležité na zlepšenie metabolizmu, zníženie únavnosti, zníženie dôsledkov stresu a do istej miery i k odstráneniu pocitov "straty energie".

Podporuje životne dôležité enzymatické procesy
Selen, zinok, meď sú prvky, ktoré tvoria významnú funkčnú súčasť rady enzýmov dôležitých pre životné funkcie v organizme, hlavne na antioxidačnú stabilitu, na celistvosť bunkových membrán, na enzýmy podieľajúcich sa na imunite a protirakovinovom pôsobení; tieto prvky sú pridané do prípravku v biologicky dobre dostupnej forme a organizmus ich veľmi dobre využije.


Adaptogénny účinok
Maca, Panax ginseng, Kalcium-pangamat tieto komponenty znižujú negatívny dopad stresových účinkov na organizmus, zlepšujú jeho výdrž a bdelosť, čo sa prejavuje zlepšením nálady a miernym stimulačným účinkom na mozog.

Zlepšenie metabolizmu tukov a ochrana pečene
Silymarin a extrakt z púpavy zlepšujú činnosť pečene a prispievajú k ich regenerácii. Ich užívaním sa zlepšuje zažívanie a dochádza k miernemu zníženiu hladiny cholesterolu v zložke LDL. Je známe, že zvýšená hladina cholesterolu a určité frakcie triglyceridov sa podieľa na zvýšenej únavnosti, čo tieto zložky odstraňujú.


Afrodiziakálny účinok
Účinok zložiek ako je L-Arginin, Sarsaparilla, Panax ginseng, Tribulus terrestris a extrakt z koreňov škornice sa prejavuje v troch rôznych oblastiach: L-arginin je zdrojom oxidu dusnatého spôsobujúceho rozšírenie ciev, čo sa priaznivo prejavuje na prekrvení v pánvovej oblasti a prekrvenosti pohlavného údu a tým na zlepšení erektílnej funkcie, Panax ginseng a obsahové látky extraktu z koreňov škornice pôsobia priamo afrodiziakálne a zlepšujú psychické procesy priaznivo ovplyvňujúce sexualitu, Sarsaparilla a Tribulus terrestris obsahujú sapogeniny, ktoré zasahujú do metabolizmu steroidných látok podieľajúcich sa na zlepšení sexuálnych funkcií organizmu.

Ovplyvnenia predstojnej žľazy (prostaty)
Zinok sa na spomenutom procese podieľa veľmi intenzívne, táto skutočnosť je dobre známa a zlúčeniny zinku sú používané v prevencii a pri ovplyvňovaní hypertrofia prostaty. Správna činnosť predstojnej žľazy (prostaty) je podmienkou bezproblémovej sexuálnej aktivity u mužov.


Ovplyvnenie činnosti centrálneho nervového systému
Extrakt z Panax ginseng zlepšuje činnosť centrálneho nervového systému a navodzuje lepšiu náladu. Extrakt Ginkgo biloba zlepšuje periférne prekrvenie nielen mozgu, ale tiež končatín a penisu, tým zlepšuje ich výživu a funkciu.


Zloženie: Maca (gelatinizovaná) 500 mg, L-Arginín 200 mg, Tribulus Terrestris (štandardizovaný extrakt) 60 mg, Radix ginseng (Panax ginseng štandardizovaný extrakt) 60 mg, Vitamín E (tokoferolacetát) 50 mg, Epimedium saggitatum (štandardizovaný extrakt) 40 mg, Silymarín (štandardizovaný extrakt) 35 mg, Taraxacum ofiicinale (štandardizovaný extrakt) 35 mg, Calcium pangamát 32 mg, Citran zinočnatý 22,3 mg, Ginkgo biloba (štandardizovaný extrakt) 10 mg, Sarsaparilla (štandardizovaný extrakt) 8 mg, Koenzým Q10 5 mg, Meď (glukonát meďnatý) 300 ug, selenometionín 110 ug.
Účinnosť vstrebávanie zložiek je zvýšená technológiou mikronizácie.


Dávkovanie: Odporúčané dávkovanie je 2krát denne 1 tableta (dopoludnia medzi jedlami, večer najlepšie 3 hodiny pred spaním); dávka sa zapíja dostatočným množstvom tekutiny (nie sú vhodné alkoholické nápoje ani mlieko). Pri vyššom dávkovaní sa účinok prípravku zvyšuje. V odporúčaných dávkach nemá prípravok nežiaduce vedľajšie účinky, pôsobí pozvoľna a prirodzene. Nevzniká naň návyk. Účinok sa u vyčerpaného organizmu znateľne prejaví už po jednodňové dávke,  výrazný účinok sa dosiahne po niekoľkých týždňoch  užívania. Prípravok je vhodné užívať dlhodobo - aj po dobu niekoľkých mesiacov. Po využívaní dvoch balení (regeneračná kúra) účinok prípravku dlhodobo pretrváva. Ak sa ťažkosti opäť objavia, je vhodné regeneračnú kúru zopakovať.


Balenie: 100 tabliet


Upozornenie: Nie je určené pre deti a mladistvých do 15 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Liek môže znižovať krvný tlak. Osoby s poruchami krvnej zrážanlivosti a osoby s iným závažným ochorením by mali užívanie prípravku konzultovať s lekárom. Upozornenie pre diabetikov: liek môže znižovať hladinu krvného cukru v krvi.

 

Parametre

Pohlavie:
Muž
Žena
Výrobca:
Popis a parametre
Recenzie (2)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť