Elegance Multi-Purpose Vibrator Charm 2v1 - červený

Masážne hlavice - Elegance Multi-Purpose Vibrator Charm 2v1 - červený - shmELE014RED
Kód: shmELE014RED

Šarmantný vibrátor a masážna hlavica v jednom.
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)
Podobné produkty (1)

Popis výrobku Elegance Multi-Purpose Vibrator Charm 2v1 - červený

Dvojmotorová ľahučká dobíjacia hlavica 2v1 z kolekcie Elegance je multifunkčný šarmantný pomocník. Prehnuté rameno sa zdá byť skvelou inováciou pre pohodlnú stimuláciu či už vaginálny alebo análu. 2v1 v názve značí, že sa dajú použiť oba konce pomôcky k stimulácii. Jeden koniec je zakončený príjemnou masážnou hlavicou ku stimulácii alebo masáži. Druhý koniec je zakončený ako vibrátor, a preto sa skvele hodí na vaginálne alebo análne hry.

Charm sa ovláda manuálne priamo na pomôcke.

Batéria vydrží po dobu 60 minút. Doba plného nabitia nepresiahne 120 minút. Charm je vodotesný a je poháňaný dvoma silnými motormi, ktoré majú výkon až 8000 otáčok za minútu. Je veľmi tichý a príjemný do ruky.

Je to veľmi všestranný spoločník a limity sú len vo Vašej hlave.

Materiál výrobku

Materiál

Čistý silikón má veľmi tesnú molekulárnu štruktúru, vďaka ktorej odpudzuje vodu, nečistoty a baktérie. Je úžasne elastický, neporézny a hladký. Silikón môžete máčať vo vriacej vode a zaistiť tak perfektnú sterilitu. Je bez zmäkčovadiel (ftalátov), je hypoalergénny, vyznačuje sa perfektnou farebnou a tvarovou stálosťou, dobre sa čistí. Perfektne prijíma teplotu okolia a dlho si ju potom udrží. Nič lepšieho na výrobu erotických pomôcok v túto chvíľu ľudstvo nepozná. V neposlednom rade je šetrný k životnému prostrediu (ECO- friendly). To všetko z neho však zároveň robí najdrahší materiál na výrobu erotických pomôcok.

ABS je tvrdý plast, neporézny, odolný, hypoalergénny, bez chuti či zápachu a bez ohrozenia škodlivými ftalátmi. Je jednoduchý na údržbu a výborne vedie vibrácie. Môže byť potiahnutý kovom, silikónom, polyurethánom a pod. Vzhľadom k svojej tvrdosti býva hlučnejší.

Údržba

Na silikónovej časti používajte iba dezinfekcie bez alkoholu, prípadne iba teplú vodu a mydlo, žiadne agresívne prostriedky.

Lubrikant

Do styku so silikónovou časťou pomôcky môže prísť iba lubrikant na báze vody alebo špeciálny silikónový lubrikant značky BOOM.

Parametre

Maximálny priemer:
3.8 cm
Celková dĺžka:
18 cm
Barva:
Červená
Pohlavie:
Žena
Erotogénna zóna:
Vagína
Anál
Materiál:
Silikón + ABS
Skupina materiálov:
Silikón
Povrch:
Hladký
Ovládanie:
Na tele produktu
Napájanie:
Dobíjací akumulátor (USB)
Vlastnosť:
Vodotesný
Vibračné
Popis a parametre
Recenzie (0)
Podobné produkty (1)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť
Popis a parametre
Recenzie (0)
Podobné produkty (1)