Ebony Vibrátor na prostatu

Masáž prostaty - Ebony Vibrátor na prostatu - 5701920000
Kód: 5701920000

Vibrátor tvarovaný špeciálne pre masáž mužskej prostaty.
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku Ebony Vibrátor na prostatu

Tento čierny vibrátor je špeciálne tvarovaný pre masáž mužskej prostaty. Jeho tvar je podobný chvostu škorpióna. Zavedením do análneho otvoru je jeho zahnutá špička nasmerovaná priamo na prostatu. Stimuláciu prostaty je možné prirovnať k dráždeniu bodu G u žien. Niektorým mužom môže dráždenie prostaty zosilniť orgazmus a zvýšiť tak prežitok zo sexu.


Tento špeciálny vibrátor má na vnútornej strane na viac radu výstupkov, ktoré dráždia semenníky a penis. Vibrátor je vyrobený z tvrdšieho ohybného gélu a jeho ovládač je z plastu. Celkovo ponúka 10 stupňov vibrácií, 3 plynulé vibrácie a 7 pulzných vibrácií, ktoré sa ovládajú pomocou dvoch tlačidiel umiestnených na spodnej strane vibrátora.


Celková dĺžka vibrátora je 19 cm, použiteľná dĺžka do análu je 11 cm a priemer je 1,5 – 2,5 cm. Vibrátor funguje na 2 batérie LR1 AM5 N, ktoré sú súčasťou výrobku.  Po použití môžete vibrátor bez obáv opláchnuť pod teplou vodou, pretože je vodeodolný.


Tento špeciálne tvarovaný vibrátor vám pomôže spevniť vaše erotické hry a vybičuje vás k perfektnému sexuálnemu výkonu.  Doprajte si presne mierenú stimuláciu na vašu prostatu a výsledok vás ohromí!

Materiál výrobku

Materiál

Gélové pomôcky priniesli do oboru skvelé variácie farieb. Sú prijemné, hladké na dotyk, gumové a môžu mať i jemný odor gumy. Preto bývajú často parfumované. Gélové pomôcky sú veľmi pružné, konzistencie materiálu je podobná tuhšej huspenine.

Údržba

Gél patrí medzi porézne materiály a je nutné ich udržiavať v čistote pomocou dezinfekcie na erotické pomôcky a antibakteriálneho mydla. Gélové produkty je nutné uchovávať mimo ostatných pomôcok a v tme – UV žiarenie ich poškodzuje a urýchľuje starnutie. Gél existuje v priesvitnej podobe. Kryštalicky čistý stav môže byť narušený používaním, po ktorom zostane matný. Do pôvodného stavu ho dočasne môže vrátiť silikónový gél, no je možné používať aj lubrikačný gél na vodnej báze.

Lubrikant

na báze vody, silikónu

Parametre

Minimálny priemer:
1.5 cm
Maximálny priemer:
2.5 cm
Celková dĺžka:
19 cm
Barva:
Čierna
Napájanie:
LR1
Pohlavie:
Muž
Erotogénna zóna:
Anál
Prostata
Výrobca:
Skupina materiálov:
Plast
Materiál:
Gél (Jelly)
Vlastnosť:
Vodeodolný
Vibračné
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť