DONA JAHODOVÉ SOUFFLE - jedlá masážna sviečka s vôňou jahodového suflé

Masážne sviečky - DONA JAHODOVÉ SOUFFLE - jedlá masážna sviečka s vôňou jahodového suflé - E26848
Kód: E26848

Luxusná jedlá masážna sviečka s vôňou jahodového suflé.
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku DONA JAHODOVÉ SOUFFLE - jedlá masážna sviečka s vôňou jahodového suflé

Erotickou masážou vášho tela večer určite neskončí. Ak pri masáži použijete teplý vosk z tejto luxusnej masážnej sviečky, neužijete si len jej vôňu jahodového suflé. Môžete sebe i partnerovi dopriať aj chuť nadýchaného dezertu, akým suflé je - vosk je totiž jedlý. Sviečka navyše obsahuje aj afrodiziaká a feromóny, pocit súznenia a vášne tak bude ešte silnejší.


Masáž vykonávaná teplým voskom tejto sviečky je veľmi jednoduchá. Aj keď sa jedná o sviečku, je vyrobená špeciálne pre masáž pokožky a pri správnom použití sa nemusíte obávať toho, že svojmu partnerovi ublížite. Sviečku zapáľte a počkajte niekoľko minút, kým sa vosk nezohreje. Uhaste plameň a opatrne vyskúšajte, či má rozpustený vosk správnu, vám vyhovujúcu teplotu. Nalejte teplý masážny vosk na partnerovu pokožku a masírujte a bozkávajte .... Nechajte sa unášať vôňami a erotikou.


Majte na pamäti, že aj keď rozohriaty vosk nie je horúci, stále sa jedná o sviečku. Knôt sviečky udržujte krátky. Zapálenú sviečku majte na nehorľavom povrchu. Obal, v ktorom je sviečka umiestnená, môže byť, ak sviečka horí, teplý. Horiacu sviečku nenechávajte bez dozoru a udržujte ju mimo dosahu detí a zvierat. Nepoužívajte výrobok, ak máte alergiu na ktorúkoľvek jeho zložku. Pokiaľ dôjde k podráždeniu pokožky, prestaňte sviečku používať.

Zloženie: Hydrogenated Soybean Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Flavor (Aroma), Sucralose, Cucumis Sativus (Cucumber), Fruit Extract, Estratetraenol, Glycerin, Pueraria, Mirifica Root Extract, Water (Aqua

Parametre

Pohlavie:
Muž
Žena
Výrobca:
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť