Diamond Power Bullet vibrátor - čierny

Mini vibrátory - Diamond Power Bullet vibrátor - čierny - shmSHT106BLK
Kód: shmSHT106BLK

Elegantný, jednoduchý a účinný vibrátor so štýlovým menom Diamond.
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku Diamond Power Bullet vibrátor - čierny

Elegantný čierny vibrátor Diamond by nemal chýbať vo vašom nočnom stolíku. Vďaka svojmu tmavému vzhľadu pôsobí tajomne a diskrétne. Ako by bol priamo stvorený na tajné nočné hry, na ktoré ráno nebudete môcť zabudnúť. Predstavte si vás, vašu posteľ, noc a vibrátor, ktorý vás núti stonať rozkošou. S týmto vibrátorom sa tento sen ľahko stane skutočnosťou.


Nie je vôbec hlučný, takže si jeho schopnosti môžete užívať v útulne tichej atmosfére bez toho, aby o vašich hrách vedel niekto iný. Vybrať si pritom môžete z desaťstupňovej škály rýchlostí – od tej najjemnejšej po najsilnejšiu. Vibrácie nastavujete jednoduchšie pomocou stlačenia jedného tlačidla. Tento erotický asistent je vodeodolný a v kvalitnom prevedení.


Na jeho výrobu bol použitý zamatový materiál bez zmäkčovadiel (ABS), tým pádom bude dotyk tohto čierneho krásavca vášmu telu veľmi príjemný. Funguje na 4x LR44 batérie, ktoré sú súčasťou balenia. Celková dĺžka výrobku je 8,3 cm, na šírku má vibrátor 1,6 cm.

Materiál výrobku

Materiál

ABS je tvrdý plast, neporézny, odolný, hypoalergénny, bez chuti či zápachu a bez ohrozenia škodlivými ftalátmi. Je jednoduchý na údržbu a výborne vedie vibrácie. Môže byť potiahnutý kovom, silikónom, polyurethánom a pod. Vzhľadom k svojej tvrdosti býva hlučnejší.

Údržba

Na silikónovej časti používajte iba dezinfekcie bez alkoholu, prípadne iba teplú vodu a mydlo, žiadne agresívne prostriedky.

Lubrikant

Do styku so silikónovou časťou pomôcky môže prísť iba lubrikant na báze vody alebo špeciálny silikónový lubrikant značky BOOM.

Parametre

Maximálny priemer:
1.6 cm
Celková dĺžka:
8.3 cm
Barva:
Čierna
Pohlavie:
Žena
Erotogénna zóna:
Vagína
Skupina materiálov:
Plast
Materiál:
ABS plast
Napájanie:
LR44
Výrobca:
Vlastnosť:
Vibračné
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť