Deluxe Travel Kit Elektro sada pre elektrostimuláciu

Elektro sex - Deluxe Travel Kit Elektro sada pre elektrostimuláciu - shmPD3723-05
Kód: shmPD3723-05

Nová dimenzia erotického vzrušenia s elektro impulzmi pre svalovú a neurálnu stimuláciu.
Celý popis

Predaj bol ukončený

To nevadí, vyskúšajte tieto podobné produkty :

Podobné produkty

Popis a parametre
Recenzie (0)

Popis výrobku Deluxe Travel Kit Elektro sada pre elektrostimuláciu

Všetko pre elektrosex v jednom elegantnom kufríku. Skvelá voľba aj pre začiatočníkov, ktorí chcú vyskúšať tento druh erotickej stimulácie.

Kufrík obsahuje:

  • digitálna riadiaca jednotka: LCD display, čitateľná obrazovka, zobrazenie úrovne intenzity, 3 vopred naprogramované pulzačné vzorce. Nastavenie elektrických impulzov od jemných až po pulzujúce - celkovo viac ako 100 stimulačných variantov. V ovládači je zabudovaný časovač, takže sa prístroj vždy po 15 minútach automaticky vypne.
  • 4 samolepiace bipolárne elektrodoštičky; Pozor - doštičky nie sú určené pre použitie vo vnútri úst, vagíny alebo análu! Doštičky sa nesmú pri použití prekrývať.
  • ďalšie pomôcky pre elektrosex - 2 elektrické štipce na bradavky; elektrický kolík (dĺžka 7,5 cm), elektrický krúžok na penis s nataviteľným obvodom
  • lepiaci gél pre priľnavosť elektród - pre prípad, že elektródy už stratili svoju priľnavosť a tiež zaisťuje maximálnu vodivosť.
  • saténová maska na oči

Upozornenie: Výrobky pre praktizovanie elektrosexu nie sú vhodné na použitie osobám, ktoré môžu mať problémy s elektrickým zariadením na tele, ako napríklad užívatelia kardiostimulátorov, chorí so srdcom, ale aj tehotné ženy a osoby s nepriaznivým zdravotným stavom (vysoká horúčka, bolesti a pod.) . Ďalej osoby s epilepsiou a neurologickými ochoreniami. Doštičky neupevňujte a nepoužívajte na hlave! Nepoužívajte v blízkosti kovových predmetov, ktoré máte na tele, ako napr. piercing vrátane ďalších šperkov. V prípade, že si nie ste istí použitím, informujte sa najprv u vášho lekára.


Parametre

Pohlavie:
Muž
Žena
Pár
Napájanie:
AAA
Výrobca:
Vlastnosť:
Elektrosex pulzy
Diaľkové ovládanie
Popis a parametre
Recenzie (0)

Hodnotenie našich zákazníkov

Recenzie na našom e-shope sú autentické hodnotenia zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili.

Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil.
Pre pridanie recenzie je potrebné sa prihlásiť